Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvel egy lány ő mondta?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy lánnyal ismerkedtem meg a buszpályaudvaron csornán. Bejelöltem fb-on dumáltunk stb. Megkérdeztem hogy kedvel-e ő azt írta igen, másnap is találkoztunk meg minden jót dumáltunk nevettűnk. Eltelt 4.nap akkor szerelmes lettem belé aznap elmondtam neki fb-on hogy kedvelem, vonzónak találom, és érzek is valamit íránta. Majd megkérdezte biztos vagy benne? Én meg írtam igen biztos. Utána nem írt vissza majd megkérdeztem tőle. Most megharagudtál? Ő azt írta nem, megkérdeztem tőle hogy van-e nála esélyem? "Ő azt írta ha nem tetszene egy másik fiú akkor igen! )( Lenne" utána írtam jah értem és egy ilyen jelet :( aztóta nem beszéltem vele. Szerintetek jól csináltam mindent? Mit tegyek? Valamint akkor lehet még valami közötűnk? Elnézést a helyesírásért csak nagyon kétségbe vagyok esve hogy mit tegyek. Lécci hasznos segitséget írjatok.2016. febr. 13. 17:54
1/10 anonim válasza:
Sztem csak leléptetett :( tipikus lekoptató duma. Sajnálom :(
2/10 A kérdező kommentje:
Most tényleg?
2016. febr. 13. 18:19
4/10 anonim válasza:
hé szia tecel nekem meg beléd szeretem de a jóskát szeretem már 6 éves korom óta szóval ez nem fog menni
5/10 A kérdező kommentje:
De a lány singli fiút keres magának elsőnek jöttem én másnap meg egy másikat szemelt ki. Lehet így esélyem vagy nem? Azt mondta hogy kedvel akkor kialakulhat szerelem?
2016. febr. 13. 19:06
6/10 A kérdező kommentje:
Vagy várjak türelemmel?
2016. febr. 13. 19:06
7/10 anonim válasza:
Nem kellett volna megmondanod mit erzel! Ezt veheted annak is h elrontotad...
8/10 A kérdező kommentje:
Hát remélem nem b**sztam el :( mondjuk megkérdeztem tőle hogy talizunk? És ő igent mfndott
2016. febr. 13. 21:13
10/10 HutOfBabaYaga válasza:
Még nem írtad, hogy hány éves vagy és hofy Ő kb. hány éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!