Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tanács? Én nem tudom mi legyen. Szerintetek?
Én nem adtam volna neki második esélyt? Mi az a maszlag, hogy erőszakkal vette rá? Nemi erőszak történt? Gondolom nem. Egyszerűen megcsalt és kész. Ezt nem kell szépíteni.
A baj az, hogy ez innen azért nem fog működni mert nem bízol meg benne ezek után. Nem fog működni a kapcsolatotok.
Igen tudom vízen át ezzel is így vagyok de nem tudom hogy megteszi e megegyszer
Szeretném azt hinni hogy nem, megigerem hogy nem mondja hogy szeret de nem tudom, mondja hogy mennyire imád de látni rajtam hogy valami más mint régen valami zavar engem és hogyne zavarna. Látja hogy már nem ugyan olyan és én is tudom. Adok neki meg1 esélyt mert még szeretem és azt látom hogy is mert egy egész éjszakán át gyozkodott hogy maradjunk együtt és mindvégig sírt fel is dagadt a szeme... De az elsőnek is igaza van mert igen nem fogok tudni hinni neki többé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!