Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valami tanács? Én nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami tanács? Én nem tudom mi legyen. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom megint leirni azt amit az előző kérdésben.. Légyszíves ha vagy olyan kedves és azt nem olvastad el olvasd el tanulságos.. Sokan kértetek hogy mondjam el a véget... Hogy mi lett tegnap nálam aludt a barátnőm és én kiakadtam mert tudtam pontosan hogy van valami egy másik sráccal de tegnap jobban beleolvstam abba hogy mit beszéltek.. Tudtam hogy megcsalt csak azt akartam hogy mondja ki hogy mit tett.. Órákon át beszélgettünk ő sírt én pedig már mivel napok óta sírtam minden este ezért én csak a végén.. Ő azt mondta hogy soha nem játszotta meg hogy szeret engem és hogy soha nem hazudott nekem ezzel kapcsolatban.. De a fiú kényszerítette öt erőszakkal.. Ami így is van elolvastam amiket írtak.. És nem tudom hogy megolom e magam. Olyan helyzetben vagyok hogy nem tudok rá haragudni mivel nem az ő hibájából történt a dolog főleg... És szeretem nem tudom hogy mit tegyek.. Meg salt és nekem az lenne a rendes reakcióm hogy számítok vele de ahogy egész este sírt nekem mondta hogy mennyire szereti a verseimet hogy mennyire szeret engem hogy ő neki csak én kellek kényelmetlenül éreztem magam mert én is szeretem de megcsalt soha nem tudom ezt elfeljteni.. Tudom hogy hülye az aki ad egy második esélyt de én adtam.. Szerintetek mit kéne tennem? Mert igen bennem van hogy megint megteszi lehet hogy nem pont vele. De bennem van.. És én ettől magamat megszeretnem kímélni. A kérdésem hogy ti mit tennétek a helyemben?

2016. febr. 6. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nem adtam volna neki második esélyt? Mi az a maszlag, hogy erőszakkal vette rá? Nemi erőszak történt? Gondolom nem. Egyszerűen megcsalt és kész. Ezt nem kell szépíteni.

A baj az, hogy ez innen azért nem fog működni mert nem bízol meg benne ezek után. Nem fog működni a kapcsolatotok.

2016. febr. 6. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak hogy tudd sohasem hülye az aki ad egy második esélyt az lenne a normális ha mindig adnál persze többet már nem. Én biztos meg bocsátanék neki nem egy olyan embert ismerek akikkel hasonló dolog történt és együtt maradtak szerintem arról kéne hogy szóljon a szerelem hogy tűzön vízen át együtt!!!
2016. febr. 6. 16:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen tudom vízen át ezzel is így vagyok de nem tudom hogy megteszi e megegyszer

Szeretném azt hinni hogy nem, megigerem hogy nem mondja hogy szeret de nem tudom, mondja hogy mennyire imád de látni rajtam hogy valami más mint régen valami zavar engem és hogyne zavarna. Látja hogy már nem ugyan olyan és én is tudom. Adok neki meg1 esélyt mert még szeretem és azt látom hogy is mert egy egész éjszakán át gyozkodott hogy maradjunk együtt és mindvégig sírt fel is dagadt a szeme... De az elsőnek is igaza van mert igen nem fogok tudni hinni neki többé

2016. febr. 6. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel! Majd megoldódik a dolog. :)
2016. febr. 6. 17:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy hamar de köszönöm a támogatást
2016. febr. 6. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!