Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok Martina...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok Martina Stoesselbe, valami tanács?

Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon meg tetszett Martina Stoessel,de nem tudom mit csináljak mert nem sok esélyem van hogy kapcsolatba kerüljek vele :/ de nem nagyon tudom elfelejteni

2016. jan. 28. 20:21
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Amúgy 14 vagyok
2016. jan. 28. 20:25
 2/22 anonim ***** válasza:
86%
Szarolettába ez most komoly?
2016. jan. 28. 20:30
 3/22 anonim ***** válasza:
En is voltam mar igy de en masba voltam hat ez el fog mulni rovid idon belul
2016. jan. 28. 20:38
 4/22 A kérdező kommentje:
Csak hát ez olyan érzés mintha naprol napra egyre jobban tetszene
2016. jan. 29. 18:12
 5/22 anonim ***** válasza:
14 évesen ez normális,majd kinövöd.Velem is volt ilyen.
2016. jan. 30. 22:40
 6/22 A kérdező kommentje:
Hát az a baj hogy még nem múlt el próbálkoztam rendes lányokkal is akkikel tudok beszélni azt hittem halványultak az érzések de még mindig szeretem
2016. júl. 19. 21:52
 7/22 anonim ***** válasza:
Ne aggódj :D én 18 vagyok, majd 2 éves kapcsolatom van és menthetetlenül szerelmes vagyok egy külföldi énekesbe, de előbb utóbb biztos el fog múlni, ez csak ideig-oraig tart. Az idő múlásával úgyis kinövöd.
2016. júl. 21. 11:30
 8/22 anonim ***** válasza:
83%
Szar ízlés, nyugi, elmúlik....
2016. júl. 21. 13:22
 9/22 anonim válasza:
Van a szerelem es van a puszta vagy ez az utobbi. Barmennyire furan hangzik most neked de nem lehetsz szerelmes egy olyan emberbe aki nem ismersz es nem tudod h ki o valojaban. Az egy dolog, hogy mondjuk olvastal neten rola dolgokat de attol meg szinte semmit nem tudsz rola. Sok tini lany azt hiszi,hogy szerelmes justin bieber-be vagy vki masba de az csak rajongas vagy vágy. Szerelem az itt kezdodik
2016. júl. 21. 13:29
 10/22 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazatok van de belül is érzem azt a fura érzést hogy szerelmes vagyok belé :/ facebookon is írtam neki egy levelet amit Angolra és Spanyolra is lefordítattam és elküldtem neki elég sokszor.Megnézte :) mert ki adja hogy látta viszont nem válaszolt,habár megértem most az van a fejemben hogy csinálok egy vidót neki amiben a szöveget angolul és spanyolul is elmondom és felteszem Youtubera hátha megnézi legalább nekem jobb érzés lesz,de mostanában nagyon sokat gondolok rá eléggé rossz és jó érzés is egyben,kb. fél hónap múlva 15leszek
2016. júl. 21. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!