Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Martina Stoesselbe, valami tanács?
Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon meg tetszett Martina Stoessel,de nem tudom mit csináljak mert nem sok esélyem van hogy kapcsolatba kerüljek vele :/ de nem nagyon tudom elfelejteni2016. jan. 28. 20:21
11/22 anonim válasza:
Szerintem ez a videós dolog nem túl jó ötlet, később bárki felhasználhatja ellened, vagy csak megbánod..
12/22 A kérdező kommentje:
Hát az igaz hogy a ha megcsinálnám a videót egy páran nevetség tárgyává tennének miatta,de nekem ennél jobb ötletem nincs így hátha megnézi tudom hogy millió az 1-hez az esély de hátha.Meg olyan mintha nem bírnám elfelejteni tudom hogy nem ismerem de amennyit tudok róla,meg külsőleg nekem ő lenne a tökéletes de sajnos elérhetetlen :(
2016. júl. 22. 09:19
13/22 anonim válasza:
A külsőség nem minden... Közel sem, lehet valaki szep, hires, tehetséges ha belül egy rongy ember. Nem azt mondom hogy ő az, de nem ismered, nem tudod hogy milyen amikor egyedül van, milyen a színfalak mögött, milyen amikor szomorú vagy igazán boldog. A külső mögött teljesen más ember állhat.
14/22 A kérdező kommentje:
YouTubeon egy csomó mindenkinek válaszol kommentekre is ezzel próbálkoztam most minden videohoz ami a csatornáján van irtam Angolul és Spanyolul is összesen 72komment de még válasz nincs amúgy nem hiszem hogy rongy ember lehet amennyit tudok róla abbol ítélve nagyon jó ember :)
2016. júl. 28. 23:04
15/22 anonim válasza:
Figyelj, az, hogy jó embernek mutatja magát, még nem jelent sokat. Ő ezért kapja a pénzt, nem véletlen, hogy minden sztár olyan kedvesnek tűnik, nekik ez a feladatuk. Nem azt mondom, hogy ez mindenképp hazugság de nem is a teljes valóság. Egyébként én is hasonló helyzetben vagyok, csak én lány vagyok, és egy férfi énekesért rajongok nagyon, de ez csak rajongás, nem szerelem. :)
16/22 A kérdező kommentje:
De mostanában már rosszul is érzem magam :( olyasmi az érzés mint amikor tényleg szerelmes voltam
2016. júl. 29. 05:00
17/22 anonim válasza:
Mint előttem is írta valaki, nem lehetsz szerelmes valakibe, akivel még egy szót sem váltottál. Rajonghatsz érte, tetszhetnek a számai. És nem, nem 1 az egymillióhoz az esélye, hanem 100% hogy nem fogsz vele összejönni. Lehet, sőt biztos hogy durva voltam, de ez az igazság. És ha annyit nem tudsz beismerni, hogy ez nem szerelem, akkor bizony elég éretlen vagy, még akkor is ha 15 leszel hamarosan. Tedd túl magad rajta, és nőj fel. Szeretheted a sztárokat, de "nem lehetsz" beléjük szerelmes. Már ha érted mire gondolok. Nekem is van kedvenc színészem, énekesem stb.
Ui.: remélem legalább Google fordítót használtál😂
Valamint nagyon remélem, hogy a kérdés kamu és unatkozol😂
18/22 A kérdező kommentje:
Olyanok fordítottak akik folyèkonyan beszélik a nyelvet,és nem kamu a kérdés de ha nem tudtok segíteni akkor nem.De legalább lenne akivel megtudjam beszèlni
2016. aug. 6. 02:25
19/22 anonim válasza:
En kb 1 honap mulva leszek 16. Ugsan ez lesz veled kesobb csak nm az , hogy szerelmes vagy hanem , h megdontened😃
20/22 anonim válasza:
Nézz meg egy részt a sorozatából már nem leszel belé szerelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!