Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akivel jártam de még mindig szeretem mit tegyek?
Uhh te mit is írjak neked....
Jól mondod... még nagyon fiatal vagy ehhez. És bár te érettebbnek tartod magad, azokkal a dolgokkal amiket írtál pont az bizonyítod, hogy te még nem vagy az.
Egyébként melyikőtök szakított? Gondolom ő...
Szerintem tudod te, hogy mit kellene tenned. Csak még mindig kapaszkodsz, reménykedsz. De te is írod: már nagyon rád se néz. Egyébként nem is kell elhinned, mert már nem szeret!
Az meg egyáltalán nem számít, h hányszor csókolóztatok vagy csókolóztatok e egyáltalán... nyilvánvaló h kihasznált.
Nem vagy elég jó hozzá? Mit eszel egy ilyen *-on aki nem becsül meg egy ilyen lányt aki ennyire oda van érte? Pontodan h ő nem érdemel meg téged!!! Örülj neki, h már nem vagytok eggyütt!!! Ne foglalkozz vele, ne nézd!! Csak magabiztosan.. mutasd meg h már nem kel neked!És érezzd is így! Még belőle is több tiszteletet váltanál ki.
De most lazulj, örülj, csak önbizalom teljes mosolygásra fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!