Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok ilyenkor csinálni? Milyen tanácsotok van ilyen helyzetre?
Sziasztok!
Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem. Az a probléma, hogy nem szoktam vele találkozni. Régen egy suliba, gimibe jártunk, de én már egyetemre járok, szóval esélyem nincs vele baszélnem. Ahhoz, hogy a suliban "találkozzak" vele, ahhoz igen csak messzire kéne mennem, szóval sajnos a fizikális beszélgetésre -csak így véletlen- igen kicsi az esélye... Szóval én úgy gondoltam valamely nap ráírok, csak nemtudom, hogy hogyan és mit írjak. Tudom, hogy ez elég szar így, meg ninsc kimondottan erre bármiféle szöveg de sajnos nincs más megoldás.. Az nem akarom írni, hogy "szia! Lenne kedved ismerkedni?", mert ez elég nyomulós... Igen, én ilyen ürügy ember vagyok, jobban szeretek valamilyen ürüggyel ráírni.. Csak az a probláma, amit már említettem, hogy nem tudunk találkozni... :/
Ha valakinek BÁRMILYEN ötlete van, az ha akarja ossza meg velem, mert igen tanácstalan pozícióban vagyok.... :(
Előre is köszönöm! :)
Az első kommentelőnek: Az ötlededre nem is gondoltam :DD Nagyon jó! :) Amúgy igen, elég népszerű. De nem ez a p*csa, mert az nekem sem jön be, meg ény sem vagyok valami "nagymenő".... csak átlagos. :)
A másodiknaK. A te ötleted is nagyon frappáns :DD
Amúgy mégutólag hozzáteszem, hogy én sem értek egyet ezzel a facebookos hülyeséggel, de sajna nincs más lehetőségem. :/ Tavaly még lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!