Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira lehangoló hogy már hozzáérni sincs kedvem mit csinálhatnék?
Barátnőmnek van egészségügyi problémája a lábaival ízületeivel és a forgójával.
Akármit csinálok folyton nyavalyog hogy fáj ez fáj az. Semmit nem bír, a lábait ha szétteszi hogy hozzáférjek akkor is 5mp után jön h így úgy fáj nem bírja tartani.. Emiatt már a szex sem érdekel és hozzá érni se tudok / akarok ezek miatt..
Plussz még van rajta némi plusz kg..kb 12kg...
El kellene mennie dokihoz vele,miért nem kisérted eddig el
Amúgy ha ennyire rossz akkor nem csodálom hogy felszedett pár kilót, amikor műtöttek rám is felszaladt pár(pl rám csak 7 és még úgy is csak husibb voltam)
Két dolgot tehetsz, vagy kerestek megfelelő pózt és támogatod, kitartasz mellette - ha szereted.
Ha meg nem szereted, akkor sem érdemli meg, hogy a háta mögött kibeszéld, akkor váljanak el békében az útjaitok mindenkinek az lesz a legjobb.
Mert felnőtt ember. Én nem akarhatok helyette dokihoz menni, vagy betartani amit mond. Egyszerűbb azt mondani h nem vagyok kövér meg a genetika meg nincs időm tornázni ..
Más okból volt dokinál ott mondták diétázzon, de semmi..
Elhiszed, hogy őt nagyobb nehézségek terhelik ebben, mint téged? És neked most az a bajod, hogy nem tudsz vele dugni, mert fájdalmai vannak? Hogy "nyavalyog"?
Minek neked párkapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!