Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok az nagyon lehangoló számotokra, ha a pasinak nem áll fel rátok?
Ha fáradt, idegeskedig valami miatt, nem.
De ha csak úgy nem akkor eléggé beletapos a kis lelkivilágomba :)) .
Igen elég lehangoló. Valószínűleg többet nem is találkoznék vele. Kinek kell ez az érzés, h még ennyire sem kíván már?
Csak elvenné az önbizalmamat.
Utolsó milyen sötét már. Nekem az a tapasztalatom, hogy az első szex ritkán jó. Mindketten izgulunk, igen, jártam már úgy, hogy a fiúnak nem állt fel, pláne, ha óvszerre kerül a sor, az sokakra lehangolóan hat. Pedig amíg nem tartós a dolog, én ragaszkodom ehhez.
Aztán volt olyan is, hogy a páromnak meghalt az édesapja. Hónapokig nem tudtunk szexelni, mert annyira ki volt borulva. Akkor gondolkodtam is, hogy szexuálpszichológus kéne, de aztán szerencsére rendeződött a dolog.
Persze, ha tartós, akkor az gond.
Amúgy ezzel az a baj, hogy a pasi csinál belőle akkora nagy ügyet, hogy legközelebb már rágörcsöl, és önbeteljesítő jóslatként nem fog neki megint felállni. Én nem szoktam miatta balhézni.
Azt sosem gondoltam, hogy azért nincs megfelelő merevedése, mert nem tart vonzónak. Akkor nem is akarna velem olyan helyzetbe keveredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!