Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40-es nős, vagy barátnős férfiak Szexuálisan Lehangoló?
Figyelt kérdés
Akár feleségről, akár barátnőről beszélünk...Ha már együtt vagytok egy ideje, és már a nő nem öltözködik olyan csinosan,mint az első időkben, kevesebbet foglalkozik magával (bármilyen értelemben) akkor az nektek lehangoló? Úgy értem hogy akkor már szexuálisan nem olyan vonzó? Nem kívánjátok már akkor úgy?2017. júl. 1. 13:34
1/6 anonim válasza:
dehogynem.. jobban is szeretem ha nincs állandóan smink+kisestélyi kombó.. sokkal emberközelibb, természetesebb, élhetőbb akár egy kutyasétáltatós felkapok valamit szett mintha mindig kilenne csipve
2/6 A kérdező kommentje:
Itt most elhanyagoltság alatt nem azt értem hogy mindig tökéletesen...hanem inkább a koszos körmöt, lenőtt hajat, lekopott körömlakkot...ilyeneket...
2017. júl. 1. 13:43
3/6 anonim válasza:
Kinek ne lenne lehangoló, ha a párja igénytelen lenne?
Igen az.
És attól, hogy valaki párkapcsolatban él, esetleg már gyerek is van, szerintem attól még igen is lehet valakinek adni magára és nem elhanyagolni önmagát. Teljesen mindegy, hogy nőről vagy férfiról beszélünk.
4/6 anonim válasza:
Nőként mondom, bocs, h az. Baromi lehangolo. NYilván nem kell mindig tiptopnak lenni, de ha tisztálkodik rendszeresen, akkor az már fél siker.
5/6 anonim válasza:
Már attól sincs kedvem hozzá, hogy kb.5 perc alatt végez a zuhannyal, és szárazon jön ki a fürdőből.
6/6 anonim válasza:
Hogyne lenne az! De a feriakra is igaz ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!