Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan nő van aki szexuálisan nyitott kapcsolatban, házasságban szeretne élni?
Szerintem kevés ilyen van, főleg mert amíg a férfiaknak a testiség mellé nem kell érzelem, addig a nők nem tudják kikapcsolni az érzelmeiket olyan könnyen szex esetén. Emellett a nők attól rettegnek hogy a férjük beleszeret egy másik nőbe, a férfiak pedig attól hogy a feleség talál egy olyan pasit aki sokkal jobb nála az ágyban.
Inkább csalják egymást a másik tudta nélkül.
Biztosan van olyan házasság ahol kölcsönösen megegyeztek, de azok a "nyitott" házasságok amiket én ismerek inkább belekényszerûlős kapcsolatok. Olyanok, ahol a férfi nyitni akart, a feleség pedig igyekezett jó képet vágni a dologhoz mert nem akarta elveszíteni a férjét különböző okokból. Kisírják a szemüket otthon amikor senki sem látja, de a lényeg hogy a férj szabadon szárnyalhasson.
Nagyon szomorú házasságok.
"addig a nők nem tudják kikapcsolni az érzelmeiket olyan könnyen szex esetén."
Ezt a marhaságot te még mindig beveszed? :D
A nők ugyanúgy dugni akarnak a nekik tetsző férfiakkal, mint a férfiak a nekik tetsző nőkkel.
Aki mást mond az vagy hülye vagy hazudik.
Én nős vagyok. Az egyik barátnőm férjnél van a másiknak vőlegénye van. Most fűzök egy harmadikat aki férjnél van és 2 szeretőt tart mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!