Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni hogy magömlés után ne érezzem azt az üres lehangoló érzést? 29F
hogy úgy élvezz el,ahogy az a számodra leginkább ideális és leginkább élvezetes,jelentsen ez akármilyen formát,vagy kivitelt.
ne pedig úgy és akkor lőj el ahogy azt elvárják tőled.
magyarul ha kiveszed a képletből a megfelelési kényszert és csak a saját élvezeteddel vágyaiddal törődsz.
ideális esetben az adott nő az élvezet tárgya is pont erre vágyik és az önző állat mivoltod az alárendeltsége izgatja fel és élvez el tőle.
ilyen elélvezés után csak boldogan és elégedetten lehet érezni magad,nem pedig lehangoltan.
Ez természetes érzés, és azért van, hogy 15 percig hagyd békén a nőt, hogy jobban megfoganjon.
Nem igazán lehet vele mit csinálni... van, akinél erősebb, másnál nem annyira. Ne foglalkozz vele túl sokat.
Jobban jártál, mint a farkasok, mert azok összeragadnak, vagy mint a méhek, mert azoknak meg a nő letépi a szerszámukat, aztán viszi magával.
Ez van akkor ha az ember csak az ösztönei után megy és semmi érzelem. Nekem is volt hogy abszolut nem szerettem a nőt, miután kielégültem nemhogy vágyat nem éreztem volna hanem egyenes taszított a csaj.
A msotani páromba szerelmes vagyok. Kielégüéás után nem undor fog el hanem egy végtelen béke és szeretet iránta, aztán 10 őerc és jöhet a következő eksön.
post coitum omne animal triste= szex után minden állat szömörú...ősi mondás.
A szomorúság természetes. de a férfiak-nők között nagy a különbség. A nők génylik az utójátékot..lassabban hülnek le. A férfiak hajlamosak beauludni. Aki ezeket tudja, megértő a párjával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!