Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehangoló lenne egy idősebb pasinak, ha egy 18 éves lány szex előtt mondaná el hogy szüz?
Figyelt kérdés
35-38 éves férfinek.2018. okt. 21. 20:31
1/14 anonim válasza:
Közvetlenül szex előtt, szerintem igen. Főleg, ha már teljesen fel van izgulva, s akar a nagy menetet. Nem biztos, hogy épp repesni fog az örömtől, hogy most finomkodnia kell, s vigyáni, bevezetni a lányt.
Az más, ha már eleve úgy készül, hogy egy szűz lánnyal van dolga.
2/14 anonim válasza:
Ez teljesen egyénfüggő. Ha lelkiismereted az illető, akkor kicsit elbizonytalanodna
3/14 anonim válasza:
Én 39 vagyok de nem lenne lehangoló, és ki találnánk együtt hogy mit kezdjünk a helyzettel.
4/14 anonim válasza:
Engem még sokkal jobban felizgatna :)
5/14 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg, inkább pozitív. Fordítva szokott lehangoló, sőt kizáró ok lenni.
7/14 anonim válasza:
37 vagyok,lassan 38. Nem lenne lehangoló! Max lassabb,figyelmesebb lennék veled, és felkészülnék arra,hogy nem az első alkalmad lesz a legrutinosabb fellépésed:). Szépen pár hónap alatt bevezetnélek a "rejtelmekbe":).
8/14 anonim válasza:
Szerintem tök cuki. :) A volt bnőmre emlékeztet!
10/14 anonim válasza:
Az is meg a kora is együtt lehangoló lenne számomra.
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!