Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasikhoz vonzódom (40es). De létezik az hogy nekik mar kevesbe kemeny a f@rkuk es nem olyan gyorsan/konnyen izgulnak fel? Legalabbis az en tapasztalataim ezek. Kicsit lehangolo pedig kulsore nagyon vonzanak
+ miert neznek csunyan az emberek ha egy fiatal lanyt latnak egy kozepkoru pasi mellett?
Marmint miert kell rosszakat gondolni? Pl penze miatt vagyok mellette/ pr.sti vagyok/ ugyis csak b@.sz.asra kellek neki stb
Igenis keményen szokott állni max lelomboz ha egy kirakat babával kellene szexelni!
Amúgy ami szelsőséges kapcsolat azt mindig elítelik!
Nekem is bejönnek az idősebb pasik, de max csak szexre, szóval a második kérdésre nek tudok válaszolni.
Az első kérdésre: a 40es pasik nagyrésze még elég hamar fel tud izgulni. Vagyis nekem ilyenekkel volt tapasztalatom. Persze van olyan hogy nem sikerül, de ez van a 20-as,30-as korosztálynál is.
Ez egyénfüggő szerintem. Nekem negyvenesnél idősebb a párom (huszas éveimben vagyok) és mégis könnyen felizgul, elég hamar kőkemény lesz.
Kit érdekel ki mit gondol? A barátai hamar rájöttek hogy tényleg komolyan gondolom vele, az én “barátaim” véleménye nem érdekel. És ha valaki azt mondja hogy csak a pénze miatt/csak baszásra stb akkor mi van? Nevetek egyet, azt mondom “igen, pontosan így van” és ennyi. Nem fogok leállni vitatkozni, bizonygatni senkinek. Nem tartozunk magyarázattal senkinek.
Hátööö... volt szerencsém hármasozni (én + barátnőm + egy 42 éves férfi), de köröket vert rám, minden tekintetben. Keményebb is volt, a csípőjében volt az egész, és többször, nagyobb mennyiségekben ment el, mint én. Ja, és ne valami nagy sportembert képzelj el, sőt. Tőlem is alacsonyabb, gizda tag volt. Bevallom, elég féltékeny lettem rá, aztán barátnőmmel emiatt (is) megromlott a viszonyunk.
25/F
Mert azt hiszik h a pénze miatt vagy vele .
Én is szeretem a vonzó 40es pasikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!