Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasikhoz vonzódom (40es). De létezik az hogy nekik mar kevesbe kemeny a f@rkuk es nem olyan gyorsan/konnyen izgulnak fel? Legalabbis az en tapasztalataim ezek. Kicsit lehangolo pedig kulsore nagyon vonzanak
+ miert neznek csunyan az emberek ha egy fiatal lanyt latnak egy kozepkoru pasi mellett?
Marmint miert kell rosszakat gondolni? Pl penze miatt vagyok mellette/ pr.sti vagyok/ ugyis csak b@.sz.asra kellek neki stb
Nem akarok kiscsajokkal kezdeni már.Egyszer 36évesen nyelvespuszi volt egy 19évessel,furán éreztem magam,de nem volt rossz.
Na ez nem igaz hogy nem kemény!Sőt jobb hosszabb a husángom az erekcióm mint kiscsikó koromban.Még nyerítek is!
Vannak ilyen férfiak igen. Akik aztán a csajra kenik, h a pasiknak tiszta legyen a lelkiismeretük, h ők próbálkoztak, de a csaj nem volt jó.
Sok oka lehet h egy középkorú pasinak már nem úgy áll ahogy még tini korában. Ez lehet prosztata gondok, stressz, esetleg a sok potencia növelő is okozhat ilyen tüneteket egy idő után. De persze az is lehet h már nem kívánja az adott személyt, de ha ez nem így van akkor nem kell mégis arra fogi, h márpedig a lány hibája.
Csak az keni azonnal a nőre(ha igazából nem is a nő a hibás) aki nem meri magának bevallani, h már öregszik, és nem fog tudni annyit szexelni már mint tini korában.
L
Arról, hogy még mindig megfelelően áll a cerka csak úgy tudnálak hitelesen meggyőzni, ha találkoznánk. Szerintem nem lenne okod panaszra!
48+Ffi
Én 50 évesen lettem kispapa.
60 után viszont tényleg kezd problémás lenni a merevedés.
Nem a te "hibád".
Azé se, akinél jelentkezik.
Bár ilyen fiatal korban orvoshoz kéne menni ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!