Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasikhoz vonzódom (40es). De létezik az hogy nekik mar kevesbe kemeny a f@rkuk es nem olyan gyorsan/konnyen izgulnak fel? Legalabbis az en tapasztalataim ezek. Kicsit lehangolo pedig kulsore nagyon vonzanak
+ miert neznek csunyan az emberek ha egy fiatal lanyt latnak egy kozepkoru pasi mellett?
Marmint miert kell rosszakat gondolni? Pl penze miatt vagyok mellette/ pr.sti vagyok/ ugyis csak b@.sz.asra kellek neki stb
Szia,39 éves Fejér megyei,megfelelő egzisztenciával rendelkező "kemény" férfi vagyok,vonzanak a fiatal lányok.Szebb a testük,bőrük,s mivel nagy hangsúlyt fektetek az előjátékra,ez fontos számomra.
Valaki,egy nem csak helló-ból álló tartalmas,részletes privátot igényel?Szép napot.
Kerdezo, nagyon beletalaltal a pasikak egojaba itt.
En, mint talan elso noi valaszolo megerositelek a feltetelezesedben, 40 korul nem egeszen olyanok mar...Egy husz-huszonot eves srac barkit-barmikor-barhol-akarhanyszor, de az en tapasztalatom szerint egy negyven eves mar nem annyira farokvezerelt - ennek minden elonyevel es hatranyaval. Az utolso harom pasim negyven korul volt, es mindegyiknel tobb libidom volt, mint nekik.
Nekem ez nem hiúsági kérdés, nincs mit letagadni rajta, a korral a mi szervezetünk is változik, igenis alacsonyabb a hormonszint, kisebb az étvágy és a libidó, de egyébként sem a magömlesztés (minél több lyukba bejutás) már az életed / elméd központi kérdése.
22-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!