Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálhatnék ilyen esetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Van párom ,de vele úgy érzem nem vagyunk egy hullámhosszon és ő nem szeret csak a szex miatt van velem. De megismerkedtem egy másik férfival ,vele olyan más minden,jól érzem vele magam. Sajnos neki is van barátnője,de érzek iránta valami egészen mást. Ha valaki ráérne priviben segítene. Hosszabban leírom. Köszi
2019. máj. 30. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem nyugodtan leirhatod, hatha tudok segiteni
2019. máj. 30. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

"és ő nem szeret csak a szex miatt van velem"

Vagyis a 3 sor amiben feketén-fehéren kifejtetted ahogy telibeszarod a barátodat minden szempontból mert egy másik pasitól beindult a fantáziád, az elég jól tükrözi hogy ez a kifogás a legnagyobb átlátszó hazugság amit kitaláltál hogy felmentsd magad :)

2019. máj. 30. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Írj nyugodtan.
2019. máj. 30. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Írhatsz nekem is
2019. máj. 30. 23:32
 5/7 Apivorous ***** válasza:
Írhatsz nekem is, valószínűleg én is pár napon belül szakítok a párommal .. F, mielőtt jönnének a privát hadak.
2019. máj. 31. 00:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Mesélj!
2019. máj. 31. 06:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Akik csak lenullapontoztak, azoknak üzenem, hogy valószínűleg még nem tapasztaltatok annyit a világból, hogy bizonyos viselkedési mintákat felismerjetek és mögé lássatok. Nincs ezzel baj, mert ahogy lesz kapcsolatotok, ami ha ilyen gyenge mint a kérdezőé akkor egyszer lesz komolyabb is, és egyre többet fogtok tapasztalni, úgy intellektuálisan is sokat fejlődtök még. És egyszer már lesz érzéketek hozzá, hogy felismerjétek az olyan szituációkat, amikor valaki csak azért mondja a másikra hogy "nem szeret csak szexet akar tőlem", mert ő akar kilépni, csak ahhoz hogy a lelkiismeretét védje ezért megvádolja a másikat. És jelen esetben ez elég átlátszó, konkrétan begerjedt egy másik srácra, és róla fantáziál, össze akar jönni vele. Ilyenkor mindig megpróbálunk szándékosan rosszakat mondani és gondolni a saját párunkról, hogy felmentést kapjunk, ez még a tapasztalatlan és számító tinikapcsolatok természete. Ennél sokkal elvontabb és bonyolultabb manipulációs eszközök is vannak, de a kérdezőé (főleg ebben a kontextusban) elég evidens.
2019. máj. 31. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!