Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem lehangolónak a szexet?
Figyelj, én két és fél évig kínlódtam egy ilyennel, merthát szeretet meg minden...
Ma már...egy percig se. Mondanom se kell, azóta is egyedül van. Öt éve.
A barátod egy szerencsétlen gyökér, már ne is haragudj...
Vagy beletörődsz a dologba, vagy elhajtod ezt a szerencsétlent és keresel olyat aki nem csak magára gondol hanem azt is nézi hogy neked mi a jó
Keress mást!
Nem az a baj, hogy milyen szokásai vannak, hanem az hogy esze ágában sincs rád és a te igényeidre figyelni, hiába mondja ezt, a végén csak az lesz, amit csak ő akar. Ez az egyoldalúság hosszútávon sehova nem vezet, max oda, hogy irtó magányosnak fogod magad mellette érezni, főleg, hogy a saját kiskacsóddal jobban kijössz, mint az ő.... :)
Szerintem próbáld meg ezt elmondani neki.
Vagy így ahogy leírtad, vagy egy kicsit összeszedetebben. Persze csak akkor hogyha szereted. Ha meg csak elvagytok akkor majd az idő megoldja. Előbb utóbb Te is fogod tudni a megoldást. Persze jó kibeszélni a problémákat, de nem biztos hogy minden tanács hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!