Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek kielégül a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kielégül a barátnőm? 40 éves vagyok. Ő érzelmileg nagyon oda van értem. Neki minden jó a sexbe mondja. Az a gyanus, mindig velem élvez el egyszerre. De én ezt nem érzem szerszámommal.

Figyelt kérdés
2019. nov. 25. 22:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az én párom is velem együtt tud kész lenni, legyen az punci, vagy popsi. Van hüvelyi orgazmusa. Mikor hallja, hogy gyorsabb a lélegzet védelem, vagy mikor én mondom, hogy gyere velem, akkor már beindul nála az élvezés. Van mikor minden előjáték nèlkül punciba beteszem a kérésére és el kezd élvezni. Erre én is azonnal beindulok és egy két perc alatt elsülök. Egyszerre akkora orgazmust élünk át ilyen rövid idő alatt, hogy szinte hihetetlen. Szóval lehetséges az ilyesmi. 😊
2020. szept. 3. 20:23
 22/24 A kérdező kommentje:
De jó ez az összhang nálatok.Lehet nálunk is ez van,csak én vagyok hitetlen
2020. nov. 27. 20:19
 23/24 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján szerintem az estek nagy részében megjátsza az orgazmust.
2021. aug. 13. 10:10
 24/24 A kérdező kommentje:
Szia,te 23 éves vagy?tapasztaltál már ilyet? fiú vagy csaj vagy?
2021. okt. 2. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!