Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha egy srác érzelmileg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy srác érzelmileg hetero, hűsáéges, de sajnálatosan a farok is izgatja, az mennyire zavarna titeket egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2019. okt. 18. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Tedd már rendbe a fogalmakat haver... az ilyen srác nem hetero.
2019. okt. 18. 21:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

"Érzelmileg hetero" lol. Meg látens pánszexuális biromantikus... el kell hogy keserítselek, ilyen nincs. Akit férfiként izgat a farok az hetero nem lehet.

De ez nem is lényeg... Engem nem zavarna, sőt, ha akarná ki is próbálhatná a doolgot a kapcsolatunkon belül is.

2019. okt. 18. 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar h előttem vagy utànam hovà dugja a pèniszèt. (Vagy màs mit csinál a fenekèvel)

Az èrdekel, hogy szeressük egymást, egy hullámhosszon legyünk, jó legyen a szex...stb

2019. okt. 18. 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna.Hát velem akar lenni egyértelműen, nem? Ha kapcsolatban vagyok valakivel, akkor nyilván annak oka van. :) Kell a bizalom. Mert csajjal is ugyanúgy meg tudna csalni, mint pasival. Tehát, ha utálód őt, és megveted őt ezért érte, akkor minek vagy vele, akkor szakíts. Tehát ha zavar, akkor az nem a te embered; tehát akkor minek jönnél vele/jönne veled össze, tehát akkor ő nem a te embered, akkor ő sosem lesz a párod. Viszont mindenképpen el kell-e mondanod neki (?);viszont legyél egészséges fizikailag, és ne is csald meg , se pasival, se nővel,és akkor minden rendben lesz. Ha tényleg te kellesz neki.
2019. okt. 18. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
*hogyha szeret.
2019. okt. 18. 21:41
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Szoval te most egy heteroromantikus emberre gondolsz aki amugy szexualitasilag meleg..

Igazabol ketlem hogy ez lehetseges opcio lenne.

2019. okt. 18. 21:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Heteroromantikus srác biszex fantáziákkal, de hűséges típus.
2019. okt. 18. 21:49
 8/11 anonim ***** válasza:
94%

Igazabol lehetseges egy ilyen ember

De kétlem hogy egészséges kapcsolatot tudnék létrehozni vele,nekem egy kapcsolat alapszabalya hogy kell az intimitas

2019. okt. 18. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:
66%

Nincs olyan hogy heteroromantikus.

Vagy biszex, vagy hetero, vagy egyik se!

Mi ez a sok géntemető?

2019. okt. 18. 21:59
 10/11 anonim ***** válasza:
67%

Tudom meglepő, de nem mindenki 1 fajta képpen működik

Sok olyan ember van aki pl biromantikus de leszbikus szexuálisan, hiszen hiába van el hosszútávon egy sráccal lelki szinten, szexuálisan nem vonzza.

Gondolj bele hogy találsz egy belülről 10/10 nőt/férfit, aki kívülről nem vonz(pl az ideálod ellentétje)

Te sem feküdnél le vele,igaz?

Na, kb hasonlóan kell elképzelni a helyzetet

2019. okt. 18. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!