Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy srác érzelmileg hetero, hűsáéges, de sajnálatosan a farok is izgatja, az mennyire zavarna titeket egy kapcsolatban?
"Érzelmileg hetero" lol. Meg látens pánszexuális biromantikus... el kell hogy keserítselek, ilyen nincs. Akit férfiként izgat a farok az hetero nem lehet.
De ez nem is lényeg... Engem nem zavarna, sőt, ha akarná ki is próbálhatná a doolgot a kapcsolatunkon belül is.
Engem nem zavar h előttem vagy utànam hovà dugja a pèniszèt. (Vagy màs mit csinál a fenekèvel)
Az èrdekel, hogy szeressük egymást, egy hullámhosszon legyünk, jó legyen a szex...stb
Szoval te most egy heteroromantikus emberre gondolsz aki amugy szexualitasilag meleg..
Igazabol ketlem hogy ez lehetseges opcio lenne.
Igazabol lehetseges egy ilyen ember
De kétlem hogy egészséges kapcsolatot tudnék létrehozni vele,nekem egy kapcsolat alapszabalya hogy kell az intimitas
Nincs olyan hogy heteroromantikus.
Vagy biszex, vagy hetero, vagy egyik se!
Mi ez a sok géntemető?
Tudom meglepő, de nem mindenki 1 fajta képpen működik
Sok olyan ember van aki pl biromantikus de leszbikus szexuálisan, hiszen hiába van el hosszútávon egy sráccal lelki szinten, szexuálisan nem vonzza.
Gondolj bele hogy találsz egy belülről 10/10 nőt/férfit, aki kívülről nem vonz(pl az ideálod ellentétje)
Te sem feküdnél le vele,igaz?
Na, kb hasonlóan kell elképzelni a helyzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!