Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "könnyűvérű" lányoknak érzelmileg nem hiányzik a komoly párkapcsolat?
Nem hiányzik
Bár nem mondanám magam könnyűvérűnek azért mert nem szándékozom a monogám kapcsolatba belesavanyodni és inkább vagyok nyílt vagy szexkapcsolatban valakivel...bár ez a "kapcsolat" se olyan hogy "Na hello szia dugunk ?"Inkább azt mondom ,hogy ez ehy minőségi "szeretői viszony " Nem csalja itt meg senki se a parját... de nem csak az aktusrol szol mert foglalkozunk a masikkal fontos szamunkra . És ezt azert nem nevezném Barátság extrákkal mert sose tudnék le feküdni a fiú baratommal haverommal a barát az barát kész pont nekem a barátság többet ér a veszülől lágyékom,vaginám kielégítésénél.
Nem az ilyen minden héten más 1ejszakas kis tini kapca rongy vagyok . Megválogatom a partnerem. Igényem van a jó szexre és Igényem van az igényes és Intelligens emberre, partnerre .
Férfit akarok az ágyamban és nem nyivákoló takonypóc kisfiút . A Szerelem butít, öl , nyomorba dönt nem hiányzik kicsit se. Persze a szeretőddel, szexpartnereddel vannak minimális érzelmek, vonzódás. De nem szerelem . Jó együtt jól éreztük egymást, magunkat, relax pihi . A Jót Ne rontsuk el a monogámiával...
N
En sem vagyok konnyuveru, osszesen 4 ferfival voltam, ebbol 3-al kapcsolatban voltunk, viszont egyik sem szeretett, mint utolag megtudtam. Akivel csak osszejarunk legalabb tisztel annyira, hogy oszinte hozzam es sokkal figyelmesebb az agyban, mint azok, akikkel kapcsolatban voltam.
A komoly kapcsolatot elengedtem.
22/L
Megelégednék egy férfival akivel néha összejárunk, meg van a kölcsönösség a szex az érintések néha együtt elmegyünk valahova.vagy együtt alszunk. Azt hiszem ennyi csalódás után nem tudok bízni egyszerűen és jelenleg megelegédnék egy barátság extrákkal kapcsolattal is.
Nem erőltetem azt ami nem megy ( érzelmek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!