Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kielégül a barátnőm? 40 éves vagyok. Ő érzelmileg nagyon oda van értem. Neki minden jó a sexbe mondja. Az a gyanus, mindig velem élvez el egyszerre. De én ezt nem érzem szerszámommal.
Annyira szerelmes hogy nem érdekli a teljes kielégülés ? Wtf ? 😆 Hát ha én szerelmes vagyok és még a szex is jó nekem ,ahogy állítása szerint neki is ,akkor a legcsodálatosabb beteljesülés lenne az orgazmus a végén és tuti nem játszanám meg ,mi értelme lenne főleg az ő helyzetében hogy még 500 kmt is utazik érte . Azért hogy a végén színészkedjen egyet ? Érdekes ....🤔
De nekem akkor is lehetetlennek tűnik az hogy minden egyes alkalommal egyszerre mentek el . Kérdezd meg tőle ,mondd hogy nem érzel semmit a farkaddal közben és fura neked is a dolog . De egyébként csak sikít és kész ,ebből veszed észre hogy elment ? Azért egy orgazmusnak elég erős jelei és "utórengései" lehetnek azon kívül hogy összehúzódik a hüvely
Igen, lehet ennyire szerelmes. Bár ez inkább a függőség, hogy bármit megteszünk, eljátszunk, csak a másikat ne veszítsük el.
Amúgy meg rengeteg nő kamuzza az orgazmust (szex kapcsolatban is), hogy a másik azt érezze milyen penge.
Hiltonban voltatok ? Hmmm.....távkapcsolat ? Képes annyit utazni ? Nem fiatalabb esetleg az a lány ? Már elnézést ha indiszkrét leszek de a hiltonról egyből az ugrott be hogy pénzes vagy és ő pedig megpróbál mindent tökéletesnek mutatni hátha nem cseréled le másra és megveszel neki ezt azt :)
De ha tévedtem akkor elnézést
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!