Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek kielégül a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kielégül a barátnőm? 40 éves vagyok. Ő érzelmileg nagyon oda van értem. Neki minden jó a sexbe mondja. Az a gyanus, mindig velem élvez el egyszerre. De én ezt nem érzem szerszámommal.

Figyelt kérdés
2019. nov. 25. 22:41
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A célzottabb kérdésem az lenne hogy lehet annyira szerelmes hogy nem érdekli a teljes kielégülés?
2019. nov. 26. 00:28
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzáállásotokat,az már fél siker
2019. nov. 26. 00:30
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Annyira szerelmes hogy nem érdekli a teljes kielégülés ? Wtf ? 😆 Hát ha én szerelmes vagyok és még a szex is jó nekem ,ahogy állítása szerint neki is ,akkor a legcsodálatosabb beteljesülés lenne az orgazmus a végén és tuti nem játszanám meg ,mi értelme lenne főleg az ő helyzetében hogy még 500 kmt is utazik érte . Azért hogy a végén színészkedjen egyet ? Érdekes ....🤔

De nekem akkor is lehetetlennek tűnik az hogy minden egyes alkalommal egyszerre mentek el . Kérdezd meg tőle ,mondd hogy nem érzel semmit a farkaddal közben és fura neked is a dolog . De egyébként csak sikít és kész ,ebből veszed észre hogy elment ? Azért egy orgazmusnak elég erős jelei és "utórengései" lehetnek azon kívül hogy összehúzódik a hüvely

2019. nov. 26. 01:50
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát megmondom őszintén ha valaki ennyit utazik,ès szexnèl mèg csak el sem èlvez,vagy csak megjátsza magát hogy milyen jó neki,AZ MEG IS ÈRDEMLI,mert utána mit csinál? Haza megy azt megujjazza magát? Grat.
2019. nov. 26. 07:55
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet ennyire szerelmes. Bár ez inkább a függőség, hogy bármit megteszünk, eljátszunk, csak a másikat ne veszítsük el.

Amúgy meg rengeteg nő kamuzza az orgazmust (szex kapcsolatban is), hogy a másik azt érezze milyen penge.

2019. nov. 26. 08:49
 16/24 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszokat:)Hát én felvetettem többször hogy nem hiszem el hogy elment és nem éreztem. Az úgymond jelek alapján az látszik hogy kielégül,de egyáltalán nem vagyok biztos. Párszor mondta már hogy ő már korábban elment,egyszerűen egy mérleg és nem tudok eligazodni rajta.Amúgy méretileg átlagos vagyok,eddig még nem volt panasz rám,legalábbis nem tudok róla.
2019. nov. 27. 19:49
 17/24 A kérdező kommentje:
Talán még annyi hogy ő az előzőeknél kicsit tágabb,de imádok minden együtt töltött pillanatunkat,csodás vele.Ittasan is,bármikor csodás. Azt is kérdeztem hogy ittasan nem nő meg akkorára,élvezi úgy is,vagy vegyek neki újságot?,) Annyit mondott,valóban érzi a különbséget,de ugyanúgy el tud élvezni tőle.Nem üvöltözik amikor "élvez,pl szombaton várba voltunk Hiltonba, megharapta saját karját azt láttam.Ez két aktus "élvezeti" szakaszánál volt.
2019. nov. 27. 19:56
 18/24 A kérdező kommentje:
megköszönném ha nem unjátok,ha fojtatnánk de ha lehet írjátok oda fi vagy lány vagytok,másképpen értelmezek dolgokat lánytól mint fiútól.
2019. nov. 27. 19:58
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Hiltonban voltatok ? Hmmm.....távkapcsolat ? Képes annyit utazni ? Nem fiatalabb esetleg az a lány ? Már elnézést ha indiszkrét leszek de a hiltonról egyből az ugrott be hogy pénzes vagy és ő pedig megpróbál mindent tökéletesnek mutatni hátha nem cseréled le másra és megveszel neki ezt azt :)

De ha tévedtem akkor elnézést

28/L

2019. nov. 27. 21:58
 20/24 A kérdező kommentje:
2 év van közöttünk,egyszer én,egyszer ö fizeti a költségeket
2019. nov. 28. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!