Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kielégül a barátnőm? 40 éves vagyok. Ő érzelmileg nagyon oda van értem. Neki minden jó a sexbe mondja. Az a gyanus, mindig velem élvez el egyszerre. De én ezt nem érzem szerszámommal.
Vagy igaz, vagy csak azért mondja, hogy ne sértődj meg és ne zaklasd ezzel.
Ki tudja.
A női orgazmus olyan mint a szerelem. Ha van, azt minden kétséget kizáróan lehet tudni. Ha felmerül kérdésként hogy van-e, akkor pedig nincs.
A legkisebb orgazmusnál is van minimum egy enyhe lüktetés a hüvelyben, azt ha benne vagy érezned kell, még akkor is ha 2 faroknyi tág a baratnőd.
Már bocs bro' de ennyire nem bízol a párodban??? S 40 évesen nem veszed észre mikor jut egy nő a csúcsra??? Lehet neked szuperérzékeny a farkad és érzed rajta a női orgazmust, de azért azt nem mindig érezni rajta.
Egyébként meg örülj neki, hogy szeret, ragaszkodik hozzád és jó vele a szex. S ne aggódj, ha azt mondja jó és élvezi akkor egészségetekre :)
Ezt miért nem tőle kérdezed meg?
Beszélgessetek a szexről, h kinek mi tetszik, mitől elégül ki.
Mi szted honnan tudjuk ennyiből h kielégül-e a bnöd?
L
Sziasztok,tudom ti onnan még annyira sem tudtok állást foglalni,gondoltam valaki még járt igy. egyebbkent a csaj 38 és 500km utazik hozzám 2 napi sexert egyenlőre távkapcsolat
kerdezo vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!