Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mit tehetek rohamdugás ellen?
Figyelt kérdés
A párom igencsak nagytermészetű, és persze nagyon érti a dolgát. Azonban csak az aktusok 5-10%-át élvezem vele, amikor is gyöngéd hozzám. A többit csak "rohamdugásnak" nevezem. Nagyon stresszes melója van, és sajnos én vagyok az, akin levezeti a napi feszültséget (nem iszik, nem dohányzik). Az események mindig ugyanúgy zajlanak. Jön haza, lefürdik, én közben teszek-veszek a lakásban, aztán egy váratlan pillanatban mögém kerül, nekilök az asztalnak vagy a fotelnak, lenyomja a fejem, lehúzza a bugyit és hátulról nagyon durván berakja. Egy-két perc alatt végez, bár jól tudok nedvesedni, mikor megkívánom, de ilyen hamar, ilyen körülmények közt, nem megy nekem. Azt mondja, ő ilyen és neki erre van szüksége a nyugodt élethez. Ha durvul a vita, prostival fenyegetőzik... Mit csináljak?2019. nov. 1. 17:31
31/34 anonim válasza:
Prostival fenyegetőzik... :D Igazi rendes pasi, nem?
Mindenesetre ha ennyire véded kérdező, akkor lehet, hogy még ezeket is élvezed titkon. Ha nem, akkor hagyd ott, mert nem hinném, hogy megváltozik.
34/34 anonim válasza:
És ha megpróbálnál elébe menni a dolgoknak? Szóval amikor hazaér, te kezdeményeznél inkább, és nem várnál addig, amíg elkap hátulról és váratlanul? Mit tudom én, előtte be is öltözhetnél szexi ruciba, az elvileg segít neked is izgalomba jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!