Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évig küzdöttél a homoszexualitásod ellen?
Meddig próbáltad elnyomni magadban? Mennyit küzdöttél vele?
Meddig erőszakoltad magadra a hetero életet, hogy majd úgy is fog működni a szex? pl. Esetleg meg is házasodtál?
Meddig titkoltad?
Az első jelektől kezdve az önmagamnak elismerésig 8 év telt el. De ez még az internet előtti világban volt, ma már 8 nap is elég lenne, ismervén magamat.
Nem azt mondom, hogy küzdöttem ellene, hanem olyan szinten nem lehetett semmit se tudni ilyenről, hogy az ember azt se értette mit érez. Évekig például letudtam annyival, hogy XY fiúnak rohadtul tetszik a ruhája, meg én is olyan jó alakú szeretnék lenni. Az természetes volt, hogy szeretni a lányokat kell, és gyerekre vágyik az ember. Ez annyira nem ment szembe önmagammal, mert én most is lányosabb fiúkat tudok érzelmileg szeretni. Csak hát a női test szexuálisan teljesen hidegen hagy. Jó pár év eltelt addig a gondolatig, hogy nekem a másik fiú nem úgy tetszik, hogy én is olyan akarok lenni, hanem nekem szó szerint ő kéne. Mivel internet nem volt, nulla másodpercet kerültem kapcsolatba bármivel, ami melegséggel kapcsolatos. Ma már azért nagyon hülyének kéne lenni ahhoz, hogy ne rakja össze az ember nyolc nap alatt a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!