Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vaginizmus ellen mit lehet tenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vaginizmus ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2019. aug. 5. 10:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem műtéten kívül semmit.
2019. aug. 5. 10:53
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

1es mit akarsz műteni egy pszichés problémán?

Egy jó szexuálpszichológus és párterápia.

Rengeteg kommunikáció illetve sokat segít a Yoni masszázs

2019. aug. 5. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Attól függ... Ha mentális a probléma akkor elég könnyen orvosolható, de ha szervi eredetű akkor is. Műtéti úton 100%-osan megoldható, rutin beavatkozás, semmivel sem csökkenti a libidót és az "érzetet".

Konzultáljon a nőgyógyászával aki pontosan meg tudja állapítani a szervi/mentális eredetű-e a gond.

2019. aug. 5. 12:46
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
Ha mentális eredetű, helyes étrenddel helyrehozható.
2019. aug. 6. 15:15
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
Miguel, szerinted mit kell tennem, hogy imádott és őrülten kívánt barátomat a hüvelyembe engedjem hatolni?
2019. nov. 21. 22:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Előző válaszoló vagyok. Azt akartam kérdezni, ,mit kell ennem' a siker érdekében.
2019. nov. 21. 22:33
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

Valami nagyon kiábrándító é hihetetlen dolgot meg kell tudnod, utolsó. A földkerekség legnagyszerűbb teremtménye, az ember voltaképpen csupán gazdateste annak a mintegy 2,5 kilónyi bacinak, ami a beleiben lakozik, és irányítja az idegrendszeri, hormonális és más folyamatait. Amikor eszel, nem is magadat táplálod, hanem ezeket a mütyüröket. Ők bontják le az élelmedet, és ők teszik felszívódásra alkalmas állapotúvá. Így talán érthető, hogy ha nem a megfelelő üzemanyagot kapja a tested, nem is fog megfelelően működni.

Ma minden nyugati étrendet követő személy áteresztő bél szindrómában szenved. Ez az oka a megszámlálhatatlan autoimmun betegségnek, allergiának, idegrendszeri defektusnak, ráknak. És itt még messze nincs vége a történetnek.

Sajnos ez így egyszerre túl sok, és ijesztő. A legtöbb ember számára elfogadhatatlan, hiszen alapjaiban rengeti meg a biztonságérzetét.

Ha te el tudod fogadni, folytathatjuk.

2019. nov. 22. 09:52
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Miquel, gyakorlatilag kis gyerek korom óta vegetáriánus vagyok, míg megvolt a kertünk, csak az ott termesztett növényeket ettem, mióta nincs kert, a Mammuti bioboltban vásárolom a zöldségfélét,vagy ha van időm biopiacokon, mert nem bírom a zöldségbolti ízetlenségét vagy rosszabb esetben a vegyszer ízét. Naponta csak kétszer öklömnyit eszem. 160 centi és 55 kg vagyok. És vaginizmusban szenvedek. Nagyon, mivel szerelmes vagyok és nem tudom a szeretett férfit igazán boldoggá tenni. nem tudom megadni neki azt, hogy érezze, őt kívánom, érte remegek, ő általa élvezek.
2019. nov. 22. 23:33
 9/11 anonim ***** válasza:
94%
Minden tiszteletem, kérdező, te valóban tudatosan táplálkozol. Mindazonáltal, ha elfogadsz egy tanácsot, cseréld le az olajokat zsírra. Az évmilliók üllőjén kovácsolódott emésztőrendszerünk nem tud mit kezdeni egy 46 éves divattal.
2019. nov. 23. 11:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted azt, hogy ,46 éves divat'? Azonkívül nem érte, hogy a vaginizmuson hogyan tudna segíteni, ha zsírt ennék,
2019. nov. 23. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!