Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-40-es férfiak! Ellen tudnátok állni egy intelligens, szexi 22 éves nőnek ha beindulna rátok?
Persze, nekem ennél picivel azért többre van szükségem ahhoz, h ne tudjak neki ellenállni... Pár csajszi már tapasztalta, h nálam a testiség önmagában még kevés, néztek is nagy kerek szemekkel, nem értették, mi többet lehetne nyújtani a szexnél. Nekem arra van szükségem egy nőtől, h meg tudjam vele élni az élményeket, a dolgokat, a körülöttünk lévő világot, amihez természetesen a szex is szorosan kapcsolódik. Annyi mindent megéltem már, h már egy jó ideje nem motivál az, h most egyel többet dughatnék esetleg vagy sem. Főleg nem egy ilyen fiatal csajszival aki jó eséllyel egyszer majd megpattan, és akkor megint elpazaroltam x évet az életemből. Az "összejárunk dugni" effektus meg nekem alapból nem pálya, mert vagyok annyira önérzetes, h annál többre tartom magam, minthogy olyat játszunk, h amikor épp nincs jobb dolgunk kefélünk egy jót, aztán meg ki-ki megy a saját dolgára. Nekem ez így nem pálya, h kimazsolázgatjuk egymásból a jó dolgokat, amúgy meg mindenki éli a saját életét, szóval részemről vagy mindenestöl kellek (és ő is nekem) vagy pedig akkor sehogy.
Eleinte amúgy nehéz volt megállni, de aztán tök jól belejöttem és iszonyatosan élvezem amikor a kiscsajban tudatosul, h nálam nem megy semmire a kirakott cicikkel, szexi rucikkal, közvetlen stílusával, és kajak össze van zavarodva, mert nem erti, h mi a baj, hiszen ez eddig mindig működött. És esküszöm, h ez, h belerondítok a rózsaszín kis világába, amikor tudatosul benne, h mégsem minden pasi egyforma, nekem bőven sokkal többet ér, mint egy felszínes hancúr. Nyilván, ha nem túl buta a lány akkor átgondolja a dolgot, és levonja a megfelelő következtetéseket. Ha meg nem, akkor meg elég gyorsan tud másik partnert találni ilyesmihez végülis túl sok ész az nem kell hozzá, bőven elég az ösztönöknek alávetnie magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!