Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 35-40-es férfiak! Ellen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-40-es férfiak! Ellen tudnátok állni egy intelligens, szexi 22 éves nőnek ha beindulna rátok?

Figyelt kérdés
Leginkább arra gondoltam,hogyha szinglik lennétek.

2019. jún. 8. 16:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem..)
2019. jún. 8. 16:39
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Bármilyen nőnek ellent tudok:D
2019. jún. 8. 16:40
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
simán
2019. jún. 8. 16:40
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajna nem tudnék mert a fiatal lányok jönnek be !
2019. jún. 8. 16:44
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ellen tudnék állni, de minek? :)
2019. jún. 8. 16:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha kölcsönös lenne a vonzalom akkor eszembe sem jutna ellenállni! Ha unszimpatikus lenne akkor feleslegesen strapálná magát!
2019. jún. 8. 16:53
 7/18 anonim ***** válasza:
81%
Igen, simán.
2019. jún. 8. 17:07
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű. Amúgy meg sem próbálnám. " Az ellenállás értelmetlen"
2019. jún. 8. 17:46
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ellen tudnék állni neki, de nem akarnék 😁 45/f.
2019. jún. 8. 17:52
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

Persze, nekem ennél picivel azért többre van szükségem ahhoz, h ne tudjak neki ellenállni... Pár csajszi már tapasztalta, h nálam a testiség önmagában még kevés, néztek is nagy kerek szemekkel, nem értették, mi többet lehetne nyújtani a szexnél. Nekem arra van szükségem egy nőtől, h meg tudjam vele élni az élményeket, a dolgokat, a körülöttünk lévő világot, amihez természetesen a szex is szorosan kapcsolódik. Annyi mindent megéltem már, h már egy jó ideje nem motivál az, h most egyel többet dughatnék esetleg vagy sem. Főleg nem egy ilyen fiatal csajszival aki jó eséllyel egyszer majd megpattan, és akkor megint elpazaroltam x évet az életemből. Az "összejárunk dugni" effektus meg nekem alapból nem pálya, mert vagyok annyira önérzetes, h annál többre tartom magam, minthogy olyat játszunk, h amikor épp nincs jobb dolgunk kefélünk egy jót, aztán meg ki-ki megy a saját dolgára. Nekem ez így nem pálya, h kimazsolázgatjuk egymásból a jó dolgokat, amúgy meg mindenki éli a saját életét, szóval részemről vagy mindenestöl kellek (és ő is nekem) vagy pedig akkor sehogy.

Eleinte amúgy nehéz volt megállni, de aztán tök jól belejöttem és iszonyatosan élvezem amikor a kiscsajban tudatosul, h nálam nem megy semmire a kirakott cicikkel, szexi rucikkal, közvetlen stílusával, és kajak össze van zavarodva, mert nem erti, h mi a baj, hiszen ez eddig mindig működött. És esküszöm, h ez, h belerondítok a rózsaszín kis világába, amikor tudatosul benne, h mégsem minden pasi egyforma, nekem bőven sokkal többet ér, mint egy felszínes hancúr. Nyilván, ha nem túl buta a lány akkor átgondolja a dolgot, és levonja a megfelelő következtetéseket. Ha meg nem, akkor meg elég gyorsan tud másik partnert találni ilyesmihez végülis túl sok ész az nem kell hozzá, bőven elég az ösztönöknek alávetnie magát...

2019. jún. 8. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!