Van egy lány az életemben. Imádom. Gyönyörű, intelligens, szexi. Hogy érjem el, hogy a barátnőm legyen?
#2/3
Hát nem tudom, de ha totál tetszel a csajnak akkor nincs min izgulni szerintem, mert szerintem ebből jön ez az pánik is. Megtervezed előre, hogy mit fogsz csinálni.. de ha nem jön úgy össze akkor csalódni fogsz, szerintem nem mindig kell megtervezni előre. vagy ha mégsem, mennél akkor juttass el neki egy levelet amiben leírod hogy mit érzel stb.. :)
"közben hatodszorra mondja el ugyan azt, hogy mostanában nem ér rá"
...
"Utána beszéltem egy barátommal, azt mondta, ha elvörösödik, és értelmetlen dolgokat csinál, miközben értelmetlenül válaszol, az jó jel."
A baratod is annyira profi nozes teren, mint te! :D
"Gyönyörű, intelligens, szexi. "
...
"Sajnos elég unalmas alak vagyok, nem valami nagymenő"
A jelenlegi felallas szerint a csaj sokkal magasabb ligaban jatszik, nincs eselyed. Lehet ezen valtoztatni par ev alatt, meg sokal kene erj hozza. Jelenleg csak az a naiv, eselytelen es nagyon kellemetlen csavo vagy elotte.
#2/9
Szerintem sincs igazad... En meg mindig azt mondom, hogy ha probalkozol semmit nem veszithetsz es egyetertek azzal, hogy jo jel az ha elvorosodik es ossze-vissza beszel, mert zavarban van es ez tok jo. Drukkolok,hogy osszejojjon a randi szunet utan, es ha osszejon a dolog koztetek, akkor majd sokaig ;) (bocsi amiert nincs ekezet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!