Fiúk, milyen smink tetszik nektek egy lányon buliban?
Most múltam 18 és a hétvégén megyünk a barátaimmal ünnepelni és hát nincs barátom és szeretnék csinos, meg kicsit szexi lenni, de nem r*bancos, szóval azt szeretném megkérdezni, hogy ti, fiúk milyen sminket néztek meg egy lányon? Valami szolidabbat szeretnék, semmi túlzást.
Tudnátok tippet adni, hogy nektek mi tetszik egy lányon?
Például cicaszem, füstős szem, vörös rúzs vagy szájfény.
Amúgy hosszú (a bulin göndör lesz) szőke hajam és kék szemem van a bőröm meg elég világos.
Talan ehhez meg smink se kell :)
Akinek tetszel annak tetszel smink nelkul is :)
Nem értek hozzá, de szerintem neked elegendő lenne:
-valami szájfény
-esetleg valami rúzs (a nagyon vörös már túl kihívó szerintem)
-szempilládat spirállal szépen kihúzni
-szemedet is kihúzni
-szemhéjadra nem feltétlen kell semmi
-esetleg elfér az arcodon valami halvány kis pirosító
Lényeg, hogy tényleg ne vidd túlzásba! Esetleg privátban ha küldesz a sminkedről képet, akkor szívesen mondok véleményt.
22/F
Ami nekem nagyon tetszik bár nem minden csajnak áll jól az a vörös rúzs... a másik meg a feketével kihúzott szem, meg a füstös szemek...
Egyébként azt a bizonyos határt nehéz eltalálni, de nagyon bejön, ha egy csaj sminkje (meg az öltözködése is) dögös, de még nem rib . ancos. Ehhez jó ízlés kell mondjuk,
Sztem sminkeld magad úgy ahogy neked tetszik, ha sikerül ügyesen és ízlésesen akkor sztem a legtöbb fiúnak tetszeni fogsz.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!