Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok melyik bóknak örültök...

Lányok melyik bóknak örültök jobban, ha azt mondják rátok, hogy okos, intelligens, vagy azt hogy csinos, szexi? Vagyis a tudást választanátok, vagy a szépséget? (ha csak az egyiket lehetne)

Figyelt kérdés
Persze ez csak eg költői kérdés volt...
2014. febr. 27. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt ha "Intelligens és még csinos is! Ez ritka"
2014. febr. 27. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
attól függ, hogy melyiket érzem őszintének. üres bókokkal nem tudok mit kezdeni. egyébként talán a külsőmre vonatkozónak, mert azzal kapcsolatban bizonytalan vagyok. ami az intelligenciát vagy műveltséget illeti, azt könnyebben elhitetem magamról a környezetemmel :), de mondjuk ha olyantól jönne a bók, akit én nagyon sokra tartok ezen a téren, annak az elismerésnek nagyon örülnék!
2014. febr. 27. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Őszinte leszek, én annak, ha azt mondják csinos, ha a kettő közül lehetne választani. Azért, mert az intelligenciámmal tisztában vagyok, de a külsőmmel nagyon nem vagyok megelégedve, így jobban esik.
2014. febr. 27. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Én annak örülök, ha az eszemet dícsérik. Szokták a külsőmet is, de az olya mondj valamit, amit nem tudok érzés.
2014. febr. 27. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
hogyha munkatársi viszony vagy valami iskolai dolog, akkor dicsérjék nyugodtan az eszemet, de ha egy férfi-nő kapcsolatról van szó, valahogy jobban örülök, ha kifejezi az illető, hogy elsősorban fizikailag tart vonzónak. az persze nem baj, ha szellemileg is passzolunk, de mégis valahogy annak örülnék elsősorban, ha a fizikai vonzalmát fejezné ki, nem pedig az intellektuálisat.
2014. febr. 27. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!