Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha este fürdés utan élvez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha este fürdés utan élvez belém a pasi, mit csináljak a szag ellen?

Figyelt kérdés
Nem akarok még egyszer fürdeni.
2019. okt. 28. 14:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Fürdesz reggel
2019. okt. 28. 14:36
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Guggolj bele a kádba és mosd meg magad lent zuhannyal, közben kicsurog a felesleg is.
2019. okt. 28. 14:38
 3/25 anonim ***** válasza:
56%
Nyalasd ki magad!
2019. okt. 28. 14:39
 4/25 anonim ***** válasza:
91%
Tusolj le még egyszer, vagy viseld el a szagot.
2019. okt. 28. 15:04
 5/25 anonim ***** válasza:
75%
Tusolj le még egyszer ne legyél igénytelen, gondolom nem akarsz csupa g...cis lepedőben aludni.
2019. okt. 28. 17:34
 6/25 anonim ***** válasza:
35%

Nekem speciel vannak olyan ismerőseim, akikről tudom, hogy előtte és utána is zuhanyoznak. Pedig nagyjából egy anyagi színvonalban vagyunk így ismerősi körben. Tehát nem vagyunk gazdagok, normál emberek. Hosszabb kapcsolata van már mindenkinek, viszont pont ez végett is nem értem, hogy nekem ez kicsit durva, hogy kétszer fürdünk... Nyilván, igénytelen ne legyen az ember, de azért szerintem ezt meglehetne beszélni, hogy fürdés csak szex után... Vagy lehet előtte is, de akkor utána csak reggel fürdés. Ha baszógép az ember (nemtől függetlenül), akkor pedig számoljon a vízszámlával, mert valószínű hogy egymaga annyi vizet elhasznál egy hónapba, mint egy 4 tagú család. :D

Kérdező!

Én mondjuk megmondanám/beszélném vele, mondjuk reggel egy kávé/cigi mellett, hogy ezt így ne nagyon már. Nem jut eszébe hamarabb?

Egyébként jó, nálam is volt ilyen. Havi 1-szer, hogy nem bírtam magammal. De mivel az én barátnőm is így volt vele, soha nem csináltam ilyet, mert tudtam, hogy nem igazán örülne, mérges lenne érte, hogy mehet megint a fürdőbe.

Férfi.

2019. okt. 28. 20:39
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem? Szerintem ez alap.
2019. okt. 28. 23:12
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Én babakebdővel szoktam magam megtorolni , ha nagyon ki akar fojni akkor meg megmosom magam alul, nincs mit tenni
2019. okt. 29. 06:48
 9/25 anonim ***** válasza:
80%
eddig sosem fürödtünk sex után,és a lepedő sem volt cuccos. valami hiba van nálatok.
2019. okt. 30. 21:59
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
#6-os, hogy te mekkora csíra vagy. Miből tart kiveretni alul? Én is lemosom a fszom utána. Te nem? Vagy azt is úgy hagyod?
2019. nov. 1. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!