Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha este fürdés utan élvez belém a pasi, mit csináljak a szag ellen?
Nekem speciel vannak olyan ismerőseim, akikről tudom, hogy előtte és utána is zuhanyoznak. Pedig nagyjából egy anyagi színvonalban vagyunk így ismerősi körben. Tehát nem vagyunk gazdagok, normál emberek. Hosszabb kapcsolata van már mindenkinek, viszont pont ez végett is nem értem, hogy nekem ez kicsit durva, hogy kétszer fürdünk... Nyilván, igénytelen ne legyen az ember, de azért szerintem ezt meglehetne beszélni, hogy fürdés csak szex után... Vagy lehet előtte is, de akkor utána csak reggel fürdés. Ha baszógép az ember (nemtől függetlenül), akkor pedig számoljon a vízszámlával, mert valószínű hogy egymaga annyi vizet elhasznál egy hónapba, mint egy 4 tagú család. :D
Kérdező!
Én mondjuk megmondanám/beszélném vele, mondjuk reggel egy kávé/cigi mellett, hogy ezt így ne nagyon már. Nem jut eszébe hamarabb?
Egyébként jó, nálam is volt ilyen. Havi 1-szer, hogy nem bírtam magammal. De mivel az én barátnőm is így volt vele, soha nem csináltam ilyet, mert tudtam, hogy nem igazán örülne, mérges lenne érte, hogy mehet megint a fürdőbe.
Férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!