Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha este fürdés utan élvez belém a pasi, mit csináljak a szag ellen?
Jujjjj, de zabos lettél, csak nem eltaláltam, hogy valami nyomi csicska csíra vagy. Bocsi, de lejött az írásodból. Anyukám jól van köszöni. De a tiéd is, legalábbis este még jól volt miután elrendeztem.
Attól mert valaki sex után nem mozdul meg, ugyan úgy igénytelen. Személyes higiénia 0! Az utolsó mondatodat meg próbáld meg újra légyszi, mert nem érthető. Ne írj dühből, mert akkor jobban látszik, hogy tök béna vagy. 🤷🏼♂️
Akit nem zavar az ne másszon ki az ágyból szex után.
Mi is mindig lemossuk magunkat utána. Nem kell egy óráig folyatni akkor már a vizet magunkra. Ezt tényleg mindenki maga dönti el, hogyan a legjobb neki. Van aki miután a pasi beleélvezett a szájába lesmárolja. És olyan is, aki miután kinyalta a pasija, elküldi fogat mosni/szájat öblíteni. Mondom, nem vagyunk egyformák, ennyi.
Vizszamla? Én napi négyszer zuhanyzok, barátnőmmel ketten fizetünk 4et a vízre. Fogyasztás alapján.
Amúgy én bele örülnék ha nem mosnam még utána a farkam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!