Csak szerintem jogos a felháborodásom a hugom ellen?
Tegnal a barátom nálunk aludt és a barátom el ment fürdeni egyedül de fürdés közben bement a hugom a fürdőszobába és elkezdte a haját csinálni amikor bementem a fürdőbe a hajgumimért akkor megláttam a hugomat és kiküldtem onnan és neki állt feljebb hogy én kiküldtem amikor a baràtom fürdik. Mert a h*lye haja nem érne rá 10perc múlva.
Persze a hugom beadta a kis ártatlant a szüleimnek meg egy kicsit át is szinezte a dolgot így neki hittek és nem nekem
Szerintetek jogosan háborodtam fel a hugom miatt ?
Hugom:13
Barátom19
Èn:18
Igenis jogos. Szerintem a húgod sem örülne neki, ha a barátod menne be megcsinálni a haját, mikor ő odabent fürdik.
Egyébként csak puszta kíváncsiságból, megtudhatom, milyen mesét adott be a húgod a szüleiteknek?
A barátom is mondta a hugomnak hogy menyjen ki és ezt szépen finoman de nem és utána mentem be én és kiküldtem.
Szerintem nem az érdekelte hogy láthassa mesztelenül hanem a nemiszervét mivel a hugom még tudatlan és gondolom kíváncsi volt de akkor is nem ez a megoldàs.
Azt mondta a hugom hogy bekopogott és megkérdezte a barátomtól hogy nem-e zavarja ha a haját csinálja meg amikor fürdik és ő szerinte a barátom megengedte neki és nem zavarta hogy bement.
Nekem a barátom teljesen mást mondott és neki hiszek mint hogy a hugomnak mert nem hinném el hogy a baràtom megengedné meg a hugom se az a illemtudó gyerek.
Hát igen, a barátodnak kellett volna akár rákiabálni,hogy menjen ki. Legalábbis bele gondoltam fordított esetben, hogy a sógorom bejön amíg fürdök..Biztos kizavarom, még akkor is, ha nem én vagyok otthon. Ne kukkoljon senki meztelenül. Ráadásul nem hiszem el, hogy nincs máshol tükör a házban, csak a fürdőben. Legalább egy kis kézitükör sincs?
Neked volt igazad. A húgod valószínűleg kiváncsi volt, esetleg tetszik is neki a barátod.
Amíg a barátodnak ez nem imponál,addig ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!