Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mit tehetek rohamdugás ellen?
Figyelt kérdés
A párom igencsak nagytermészetű, és persze nagyon érti a dolgát. Azonban csak az aktusok 5-10%-át élvezem vele, amikor is gyöngéd hozzám. A többit csak "rohamdugásnak" nevezem. Nagyon stresszes melója van, és sajnos én vagyok az, akin levezeti a napi feszültséget (nem iszik, nem dohányzik). Az események mindig ugyanúgy zajlanak. Jön haza, lefürdik, én közben teszek-veszek a lakásban, aztán egy váratlan pillanatban mögém kerül, nekilök az asztalnak vagy a fotelnak, lenyomja a fejem, lehúzza a bugyit és hátulról nagyon durván berakja. Egy-két perc alatt végez, bár jól tudok nedvesedni, mikor megkívánom, de ilyen hamar, ilyen körülmények közt, nem megy nekem. Azt mondja, ő ilyen és neki erre van szüksége a nyugodt élethez. Ha durvul a vita, prostival fenyegetőzik... Mit csináljak?
A normalist es a kedvest huzzuk ki a listarol. Akinek rohamdugasai vannak az egyik se. Hat igen, ilyen pasi tenyleg ritkan terem, ebbe igazad van. Van az a penz ugy latszikxD
2019. nov. 1. 21:47
23/34 anonim válasza:
Jól keres? Hát akkor valamit valamiért!
2019. nov. 1. 23:11
24/34 anonim válasza:
Síkosító... Mellesleg értelmes emberek közt meg lehet beszélni a dolgokat is. Ha te neked ez nem jó akkor azt neki fel kell fognia! Amúgy meg mondd neki hogy kereshet magának olyan prostit akinek 3 mp alatt berakhatja.. Szerintem nem fog sok ilyent találni.
Stresszes meló amit nemi erőszakkal vezet le? Üzenem neki hogy a jóqrva anyján vezesse le a feszültséget mert egy partner nem erre való!!!
Szerintem a 30-as sanax mehet is a reggeli kávéjába az ilyennek!
2019. nov. 2. 11:34
25/34 anonim válasza:
Baj van a toronyba babám
Ha én nő lennék és ezt csinálná velem valaki a két golyóját azonnal úgy meg csavargatnám hogy a földön fetrengene két órát utána dobnám mint a szemetet
2019. nov. 2. 16:29
26/34 anonim válasza:
Van egy varázsszó: a VÁLÁS!
2019. nov. 3. 01:44
27/34 anonim válasza:
Ez már konkrétan megerőszakolásnak minősül...
2019. nov. 16. 05:41
28/34 anonim válasza:
Az ilyen pasi se nem normális, se nem kedves. De ahogy írtad, jól keres. Ez nektek, nőknek a legfontosabb. Akkor tűrd az erőszakot és próbálj nedvesedni már akkor, amikor hallod, hogy nyitja az ajtót, hátha kevésbé lesz fájdalmas. F 41
2019. nov. 26. 03:20
29/34 anonim válasza:
Nekem még úgy is fáj, ha amúgy nagyon fel vagyok izgulva - lassan kell kezdeni, sok-sok síkosítóval.
Mondjuk én eleve szűk vagyok, nehezen tágulok.
Akkor sem tűrném meg a "rohamdugást", ha a párom milliárdos lenne.
Ha bánt, akkor bántsa a jó édes nénikéjét, azt.
2019. nov. 26. 09:02
30/34 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, tisztáztam is párommal már a kapcsolatunk elején. Erre gerjedek, ha ezt nem kapom meg, akkor a romantikus verzióra is képtelen vagyok. Nálunk megegyeztünk,megvannak a jelek, ha zuhany előtt odamegyek és megráncigálom a bugyiját, akkor mire végzek a zuhamnyal ő már valami kvás ruhában vár. És leszop vagy megkapja keményen hátulról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!