Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként mit tehetek rohamdugás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként mit tehetek rohamdugás ellen?

Figyelt kérdés
A párom igencsak nagytermészetű, és persze nagyon érti a dolgát. Azonban csak az aktusok 5-10%-át élvezem vele, amikor is gyöngéd hozzám. A többit csak "rohamdugásnak" nevezem. Nagyon stresszes melója van, és sajnos én vagyok az, akin levezeti a napi feszültséget (nem iszik, nem dohányzik). Az események mindig ugyanúgy zajlanak. Jön haza, lefürdik, én közben teszek-veszek a lakásban, aztán egy váratlan pillanatban mögém kerül, nekilök az asztalnak vagy a fotelnak, lenyomja a fejem, lehúzza a bugyit és hátulról nagyon durván berakja. Egy-két perc alatt végez, bár jól tudok nedvesedni, mikor megkívánom, de ilyen hamar, ilyen körülmények közt, nem megy nekem. Azt mondja, ő ilyen és neki erre van szüksége a nyugodt élethez. Ha durvul a vita, prostival fenyegetőzik... Mit csináljak?

2019. nov. 1. 17:31
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
80%
Szóval érti a dolgát?! 😀
2019. nov. 1. 17:33
 2/34 anonim ***** válasza:
99%
A párod egy gyökér. Dobd ki a francba...
2019. nov. 1. 17:37
 3/34 anonim ***** válasza:
95%

Prostival fenyegetőzik? Te meg fenyegesd azzal, hogy kihajítod a fenébe.

Ez már konkrétan nemi erőszak.

2019. nov. 1. 17:40
 4/34 anonim ***** válasza:
99%

Vegyél fel egy erényövet, meghökkentésnek.

Aztán ha kiakad, magyarázd el neki, hogy ez így nagyon nem működik. Vagy szépen csinálja - azaz te is akarod, rendesen kölcsönös előjátékkal, nem csak megrak mint egy kecskét - vagy szedheti a sátorfáját. Menjen csak a prostijaihoz.

2019. nov. 1. 17:42
 5/34 anonim ***** válasza:
84%
Trigger
2019. nov. 1. 17:51
 6/34 anonim ***** válasza:
98%
Egoista gyökér! Keress egy férfit, akinek te is fontos vagy!
2019. nov. 1. 18:00
 7/34 anonim ***** válasza:
98%

Nagyon érti a dolgát ? Mi lenne ha nem ertené ?

Ez kb erőszak, és még ő fenyegetőzik prostival ?

Mint az állatok kb.

Es te ezt miert is gondolod normális tettnek ? Ezt magyarazd el nekem.

2019. nov. 1. 18:11
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Közben szokta ordítani hogy "This is Sparta"?
2019. nov. 1. 18:53
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Most ugy beszeltel magadrol, mintha valami targy lennel. Te vagy akin levezeti a feszultseget? Mi az isten. Raadasul ugy, h random megdug ha rajon az 5 perc?
2019. nov. 1. 18:54
 10/34 A kérdező kommentje:
Értsétek már meg! Ilyen pasi nem terem minden bokorban! Normális, kedves, jól keres, csak hát van ez a kis izéje neki, amit leírtam. Hogyan kéne ezt a megfelelő mederbe terelni?
2019. nov. 1. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!