Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mit tehetek rohamdugás ellen?
Figyelt kérdés
A párom igencsak nagytermészetű, és persze nagyon érti a dolgát. Azonban csak az aktusok 5-10%-át élvezem vele, amikor is gyöngéd hozzám. A többit csak "rohamdugásnak" nevezem. Nagyon stresszes melója van, és sajnos én vagyok az, akin levezeti a napi feszültséget (nem iszik, nem dohányzik). Az események mindig ugyanúgy zajlanak. Jön haza, lefürdik, én közben teszek-veszek a lakásban, aztán egy váratlan pillanatban mögém kerül, nekilök az asztalnak vagy a fotelnak, lenyomja a fejem, lehúzza a bugyit és hátulról nagyon durván berakja. Egy-két perc alatt végez, bár jól tudok nedvesedni, mikor megkívánom, de ilyen hamar, ilyen körülmények közt, nem megy nekem. Azt mondja, ő ilyen és neki erre van szüksége a nyugodt élethez. Ha durvul a vita, prostival fenyegetőzik... Mit csináljak?
#10 Tehát a pénz... Az ilyen pasiknál keményen meg kell dolgozni a pénzért :))
2019. nov. 1. 19:04
12/34 anonim válasza:
Veszett legyek ha ez a kérdés nem kamu. Ilyet kb a 70es években játszódó amerikai filmekben látni.
2019. nov. 1. 19:30
13/34 orton válasza:
Normalis? Kedves? Jol keres?
:D
Szerintem halasak lehetnek a nok h lefoglalod es nem oket terrorizalja.
Tulajdonkeppen hos vagy. Es remelem nagyon nagyon jol keres tenyleg:D
2019. nov. 1. 19:51
14/34 anonim válasza:
Hupasztmek. Jézus Fhasza. Érti a dolgát. Meg a fhaszt!
2019. nov. 1. 20:09
15/34 anonim válasza:
Akkor mit rinyálsz itt? Azt az 5 percet néha kibírod a kedvességért és a pénzért cserébe nem? Tartsd oda a pcsd, szorítsd össze a fogad és adj hálát az égnek, hogy egy ilyen szuper pasit fogtál ki magadnak. Szülj neki vagy 3 gyereket, hogy rajtuk is kiélhesse majd magát!
2019. nov. 1. 20:46
16/34 anonim válasza:
Van egy kis problémája. Jah gyakorlatilag naponta megerőszakol. Mert ezt másnak nemigen tudom nevezni. BDSM kapcsolatba fér bele ez, természetesen after care-el követve, de mint kiderült te ezt egyáltalán nem élvezed.
Hagyd el.
2019. nov. 1. 20:59
17/34 anonim válasza:
Dehogy hagyja! Értsd már meg, hogy egy kedves ember és jól keres! Dehogy hagyja el!
2019. nov. 1. 21:01
18/34 anonim válasza:
Persze, a sittes Gyuri is jó srác, rendes, a bojlert is megjavította egyszer, tök ingyen.
Igaz, van ez a kis izéje, hogy megölt egy embert, de attól még egy arany ember :D
2019. nov. 1. 21:06
19/34 anonim válasza:
Mennyi pénzért éri meg neked az, hogy naponta megerőszakol? De most komolyan, nőként kérdezem. Nem tudom felfogni, hogy bírod ezt a terrort ki.
2019. nov. 1. 21:07
20/34 anonim válasza:
Nem terem minden bokorban?
Hidd el, rengeteg szuper fickó van odakint, aki szingli.
Gondolom ez a p.cs "párod" elhitette veled, hogy nála jobbat nem kapsz, mi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!