Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Titeket mennyire zavar ha ilyen egy lány? Ennyire elviselhetetlen vagyok?

Figyelt kérdés

Volt már több kapcsolatom, de azt vettem észre hogy egy idő után (lehet az 5 hónap vagy 1 év) valamelyik igényemet a párom nem tudja kielégíteni. Volt olyan akit már az zavart hogy elkezdtem húzni az agyát és ha már masztiztam volna, akkor már nyűgösen kérdezte "hogy már megint?" de sajnos akit meg ez nem zavart, ők attól voltak ki, ha szimplán bújni szerettem volna vagy csak annyit hogy fogdossam, markolgassa a fenekem amíg pihenünk..

Ennyire rossz lennék hogy nem létezik olyan férfi, aki mindkettőt egyensúlyban tudná tartani hosszabb távon is? Túl sokat kérek?

Válaszokat előre is köszi 19/L

2019. okt. 25. 21:41
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%

Ápoltsági kritériumon mennyien buknak el? Úgy értem az, hogy nem egy leevett pólóban megy valahova, vagy hogy a fürdés/tisztálkodás elég alapvető még a férfiaknál is nem? Vagy legalábbis első 1-2 randira azért megcsinálja a többség.

" beszédstílust, gondolkodást és a kompatibilitást nézem" jó ezt olvasni:)

Ezek a kérdések gondolom ilyen bújtatott dolgok. Nem árulsz el magadról sok mindent, hanem kicsit csapongsz ebben abban a témakörben és ami lényeges arra odafigyelsz. Értem itt ezalatt ha van macskád nem dobod be, hogy neked van egy macskád és mennyire viseli el hanem puhatolózol hogy van-e valami állata, hogy viselkedik vele stb, vagy nekiszegezed a kérdést?

Mi az a gesztus/mozdulat amit ha te meglátsz biztos elmegy a kedved az egész kapcsolattól?

Látom, hogy te sem vagy egy túl impulzív ember, ami szerintem kifejezetten jó mert nem égsz ki a kapcsolatokban:)

2019. okt. 26. 13:51
 42/54 anonim ***** válasza:
75%

Ha bújnál de ő nem akarja az az érzelem hiányát is mutathatja. Az érzelmeskedéses nyünyörgés kellemetlen tud lenni ha viszonozhatatlan.

Én fognám a segged az tuti ha jó, masztizhatnál is és ki is verhetnéd nekem meg mindent amire kedved van.

Szerintem a fiatalok nem mindig tudják kielégíteni a nőiket és emiatt azok olyan sokszor akarják h nem bírják. Ha mindig csak két falást eszel akkor egész nap ennél...

32F

2019. okt. 26. 14:01
 43/54 A kérdező kommentje:

Ápoltságot még randi előtt nézek, ezt lehet nem írtam úgy le. nem használok semmilyen társkeresőt, szerencsére anélkül is találok magamnak valakit, úgyhogy már ott helyben gyorsan ezeket nézem😅 Persze randira mindenki szép szokott lenni de engem a mindennapi kinézet is érdekel.

Vegyesek a kérdések, valami kicsit bújtatott de valamikor meg csak simán megkérdezem hogy mondjuk mekkora igénye van egy átlagos héten mondjuk szexre, edzésre, pihenésre. Ami számomra érzékenyebb ott puhatolózok finoman.

Igaz nem gesztus, de nem szeretem azt, ha mondjuk én lehalkítom, kinyomom a netet a telefonon hogy senki se zavarjon és minőségi időt tudjunk együtt tölteni. Persze ez első pár randin fontos, később persze ez is kevésbé zavar de, ha épp mesél a munkájáról vagy arról hogy hogyan edz, akkor ha csoportos beszélgetés jobban érdekli, nálam bukott dolog. És ismétlem ez pár hét után se zavar, csak a elején. Másik rossz pont, ha valaki mondjuk moziban, film közbe kizökkent egy mizuval😄 Ez tök random de nagyon tud zavarni

2019. okt. 26. 14:14
 44/54 anonim ***** válasza:
53%

Amúgy olyan jó dolgokat mondasz és belegondolva tök jó szűrőd van.

" kinyomom a netet a telefonon hogy senki se zavarjon és minőségi időt tudjunk együtt tölteni" Istenem:) Ha ez tényleg így van én már most kedvellek:) Jó végre ezt olvasni/hallani mástól, mert ettől kicsit kevésbé érzem magam vaskalaposnak:)

A filmes részt pedig megértem. Legjobb csöndben nézni mert bele tudsz feledkezni. Ettől már csak ketten jobb nézni összebújva.

De amúgy kicsit gyanús vagy... csak kell lennie valami hibádnak, mert kicsit túl jó ez így előadva. Nincs 3 karod, vagy valami gonosz mostoha aki a tetőtérben tart naphosszat?

2019. okt. 26. 14:46
 45/54 A kérdező kommentje:
Túl őszinte vagyok(ettől függetlenül ugyanúgy elvárom hogy a másik is ilyen legyen, inkább sértsen meg minthogy hazugságban dédelgessen), apple és nike termékek fanatikusa, szeretek énekelgetni csak bevérzik annak a füle aki velem egy légtérben van (sajnálok mindenkit aki velem egy kocsiban ül, főleg mikor vezetek) és biztos van még jópár dolog😅
2019. okt. 26. 15:01
 46/54 anonim ***** válasza:

"Túl őszinte vagyok"

Ez nem feltétlenül probléma. Ha kritikát fogalmazol meg az rendben van, mert akkor lehet változni egy pozitívabb irányba. Ha viszont csak odanyomod hogy ez "szar", annak szerintem semmi értelme. Egy építő jellegű kritika 1000x többet ér mint a szemedbe a szépet mögötted meg a jót mondani.

Márkafanatikusság szerintem annyiban nem előny, amennyiben nem a minőségért fizetsz hanem a márkáért. Apple-vel annyi a baj (szerintem), hogy most túlárazva dobálják a polcokra a konkorencia termékeit, régen pedig drágább volt, de annyival tudott többet. Illetve nem túl bizalomgerjesztő dolgokat olvasgatok róluk ami nem épp a vevői elégedettséget célozza meg.

Üdv a bár hangúak klubbjában:D

2019. okt. 26. 15:22
 47/54 A kérdező kommentje:

Ja nem csak odadobom, hanem is indokot is mondok csak van olyan hogy valaki kérdezte, hogy áll a ruha és mondtam hogy szerintem nem a legjobban mert olyan mintha egy zacskó lenne rajta. Ezen persze az illető kiakadt és csak azért is megvette a ruhát amit utána kb soha nem is hordott😅 De én inkább elmondom hogy ez szerintem nem jó, minthogy azért mondjam azt hogy szép mert a barátnőm

Márkahűség, meg inkább fizetek egy olyan termékért ami fél év után nem lassul be, nem kell egy nap 6x feltölteni, nem nevet a barátaimnak küldött képeken egy másik köztársaság, nem oldhatja fel senki a telefonom egy kinyomtatott képpel. És engem nem az érdekel hogy 666111mp-s a kamera, hanem hogy valójában mit tud. Nem érdekel hogy nem lehet 6000 irányban változtatgatni a dolgokat mert nincs rá szükségem, eleve maga a rendszer jobb és picit más dolgok kerülnek be az apple storeba mint mondjuk a google playbe (ha egyáltalán még így hívják) Persze mindenki hibázik, lásd az öregítős app, de az ugyanúgy ott volt az androidos telefonokon is, viszont én apple storba nem tudok úgy random felrakni egy appot, ami akár lehet egy vírus is, mint a google playbe. Emiatt mondjuk lehet nem 300k app van as-ban de legalább ezek jobban át lettek nézve. Az hogy nem bővíthető a tárhely, na puff, előre kell gondolkodni. Én 256 gigából és egy 200gb-os icloudból teljesen jól kijövök, sokkal könnyebb pl a fájlokat is icloudban tartanom, mert lehet letöltöm a gépemen, de 5 perc múlva, ha elmegyek tudom folytatni a telefonomon a dolgokat és ha megállok valahol, akkor tableten már a telefonos módosításokat is látom. Nálam fontos az idő és nem mindegy hogy a szív kis részeit a telefonom próbálom meg átlátni vagy egy nagyobb kijelzőn.

Nike meg nike, az is márkahűség + minőség. Meg régen az adidas cipők a lábfejüknél nekem olyanok voltak, mint egy csónak. Aztán mára ott járok, hogy büszkén tudom mondani, hogy 10 éve nem volt semmilyen más termék rajtam (nike vs adidas) közül csak nike. 😂 (milyen szerencse hogy 12 éves korom óta nem növök, könnyű úgy gyűjtögetni) Lehet ez valakinek sok, de ha 16-18 órát dolgozok érte (megadott időszakokban) akkor inkább ilyenekre költsem el, mint drogokra vagy haszontalanabb dolgokra

2019. okt. 26. 15:45
 48/54 anonim ***** válasza:

Igen, ez a gőgösség és már csak azért sem lesz úgy ahogy te mondtad, és nem ismeri be az igazad, de belül azért megmarad:)

Bár ebből nem akarok vitát, de csak az apple-t perelték emiatt és ha jól tudom ítéletet is mondtak felette. Más gyártóra ez nem volt jellemző. Azt pedig hogy melyik országban nézik a képed nem az op rendszertől fog függni. Ha nagyon akarnak a saját emailezésedbe is belenéznek, függetlenül a iOS től vagy bármilyen mástól. Én sem különösebben vagyok érdekelt hogy miliszekundummal gyorsabban töltődik be adott program. Alapvető dolgokra legyen tökéletes és kész. Bár az hogy össze vannak hangolva az eszközök tényleg nem hátrány, illetve a lopásgátlós megoldás is kifejezetten jó azt meg kell hagyni.

Hát én most kiábrándultam mind az adidasból mind a nike-ből:) Utóbbi 2-3 évben csak bajom volt ezekkel a cipőkkel. Lehet túl "alacsony" árkategóriás termékeket vettem ezektől a gyártóktól, de kicsit megingott a bizalmam bennük.

Inkább kevés jó termékem legyen, mint sok selejtes. Akkor te is így ilyen állásponton vagy, és tudod mi a különbség valaminek az értéke meg az ára között:)

2019. okt. 26. 16:05
 49/54 A kérdező kommentje:

Igazából mindenki maga dönti el hogy mit akar és mit vesz meg, illetve hogy a pénztárca mennyit enged, én szimplán elmondtam hogy miért választottam ezt.

Mikor megvettem annó s5 minimet, akkor örültem neki de fél év múlva már bizonyos appokat nem tudott megnyitni mert teljesen kifagyott, magammal kellett hordoznom a töltőm mindenhova, vennem kellett egy külsőaksit és nem volt jobb helyzetben. Megvettem kb ugyanannyiért 6s-t és még tavaly se jelentkezett egyik probléma se pedig ugyanannyira vagy jobban használtam a telefont.

Nike cuccokból a gyűjtést úgy értettem, hogy mondjuk van vagy 6-8 melegítő szettem és ott is van olyan ami van vagy 5 éves, de olyan is van ami még új, így valamennyire van lehetőségem hogy évszakhoz megfelelően öltözzek, meg ami jobban használt az mondjuk már csak kutyasétáltatásra van. Ugyanígy vagyok a cipőkkel is, azt nem tudom hogy te honnan vagy milyet vettél de nálam csak a hivatalos oldal és az 3 "hivatalos" bolt játszik ami az országban van😅 már csak azért is mert mindkettőhöz van törzsvásárlói kártyám. Ottaniakkal semmi problémám nem volt, legolcsóbbakkal se volt semmi baj, sajnos itthon sok a nagyon jó hamisítvány amiket nyugodt szívvel árulnak nagyobb boltok is, akkor is ha mellette épp pereskednek is emiatt😅

De én inkább adok ki picit többet egy cipőért de akkor azt 4 év múlva is fel tudjam venni (lásd kutyasétáltatós cipő. 13as és az utóbbi 3 évben már nem is vigyázok rá, mégis megvan még. Bár az pont 25 volt csak) Kivétel ez alól a focicipő mert ott teljesen más van

(szemléltetésképp itt pl az új kiszemelt, tök jó meg minden de ha nem a csapat támogat, ami az én esetemben egy szezonban 1-1 ilyen cipőt jelent, akkor nem feltétlen örülnék ha ezt mindig sajátzsebből kellene kifizetni, főleg hogy ezeket a boltokba be se hozzák a lopások elkerülése miatt..

[link] )

2019. okt. 26. 16:24
 50/54 anonim ***** válasza:

Műszaki termékekkel általában szerencsém van, nálam ilyen még nem volt, 2-3-4 napokat kibírtak a telefonjaim:) Bár igen egy rossz tapasztalat is sokat árt egy cégnek:)

Erről még nem hallottam hogy van hivatalos márkabolt. Mármint úgy gondoltam mint egy "franchise" csak jó minőségű termékeket adnak el ezek a kifejezett boltok, de ma is tanultam valamit:)

Melegítőket én sem dobom ki évente, annyival nem jobbak, bár egy van az új "ruha" vagy új érzet amikor még selymes a ruha/ágynemű vagy bármi... Na az nagyon jó:D

Abban pedig megint egyet értünk, hogy a saját pénzét mindenki arra költi amire akarja. Ezért a sajátja. Én pl nem vennék ilyen "drágán" sportcipőt mert akkor nem lenne szívem összegányolni:D Bár én mondjuk nem is focizok, tehát ez nem fenyeget.

Amúgy most először kerültél az oldalra, vagy visszajáró vagy?

2019. okt. 26. 16:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!