Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Titeket mennyire zavar ha ilyen egy lány? Ennyire elviselhetetlen vagyok?
Volt már több kapcsolatom, de azt vettem észre hogy egy idő után (lehet az 5 hónap vagy 1 év) valamelyik igényemet a párom nem tudja kielégíteni. Volt olyan akit már az zavart hogy elkezdtem húzni az agyát és ha már masztiztam volna, akkor már nyűgösen kérdezte "hogy már megint?" de sajnos akit meg ez nem zavart, ők attól voltak ki, ha szimplán bújni szerettem volna vagy csak annyit hogy fogdossam, markolgassa a fenekem amíg pihenünk..
Ennyire rossz lennék hogy nem létezik olyan férfi, aki mindkettőt egyensúlyban tudná tartani hosszabb távon is? Túl sokat kérek?
Válaszokat előre is köszi 19/L
‘És végezetül: nekem nem egy nő megmondta hogy az a férfi amelyik "bújós" az egy az egyben nyomi, ahogy azt is hogy az a nő foglalt amelyiken fekszenek. Ezeket nem 19 éves sokat tapasztalt lányoktól hallottam’
—> latom teged se az eszedert szeretnek:D raadasul a partnereid/no barataid is ostobak. Nem is tudok erre mit modnani minden szava hulyeseg primitiv megszolalas
Kerdezo: te sem vagy olyan erett mint ahogy hiszed. Egy parkapcsolat nem csak rolad szol, a kezdeti fellangolason kivul nincs olyan ferfi aki minden este 4 menetet letoljon es orakat szexeljen veled. Nem letezik. Torodj bele. Egy normalis embernek van munkaja, legalabb heti 5nap 8 ora (bar mazlista aki csak ennyit dolgozik). Hazamegy fozes mosas takaritas, bevasarlas pihenes. Jo esetben sportol ugyebar legalabb heti 3-4x. Es jo esetben azert van valami hobbija is ami kikapcsolja (lehet ez festes olvasas de videojatek is stb). Es idealis esetben a csaladjat is meglatogatja heti de legalabb kethetente 1 napra. Most ezek mellett egyszeru matekkal szamold mar ki hany orad marad kurni es ami meg fontosabb mennyi energiad! Te valoszinuleg egyetemista vagy, lof.szt nem csinalsz (nem sertes en is egyetemista vagyok es tudom) szova minimalis mennyisegu idot vesz el az eletedbol a suli es meg tanulni se kell tul sokat. Ergo te teli vagy energiaval es idovel. Egy 25+ os pasi mar dolgozik epiti a karrierjet, legnehezebb idoszakban van hiszen most kell felepiteni valamit es elkezdeni egy biztos anyagi hatteret felepiteni, szoval meg tobbet is fog melozni mint napi 8 ora. Nem beszelve arrol hogy sok pasi fizikailag nem kepes tobb menetre max 1–2re. Ez ha az anatomiat nezzuk azert ertheto is. Gondolkozz mar kicsit. Fel kell noni es elfogadni h az elet nem nonstop szexelesbol all. De valoszinuleg par ev mulva te is lenyugszol. En is hasonlo voltam tinikent, bar nem ekkora elvarasokkal, kisebbel de azt se tudtak teljesiteni a pasik. De mostanra 23 evesen lenyugodtam, masreszt erettebb fejjel latom a kapcsolatokat. Ne legyel onzo, egy parkapcsolat arrol szol h torodsz a masikkal, figyelsz ra es az igenyeire es konpromisszumokat kotsz. Ha neked ez nem megy es csak azt akarod hogy te mindenaronmegkapd amit akarsz akkor tarts 1 vagy tobb tartos szexpartnert. Megkapod a sok szexet es az osszebujast is esnem kell foglalkoznod a masik igenyeivel. Ha egy pasi nem tud kielegiteni tarts 2 szeretot es akkor egyutt tuti adnak annyi szexet amennyi teged kielegit. B opcio: tudatositsd magadban h mit jelent egy parkapcsolat, mirol szol. Szeretted te egyaltalan a parodat? Csak mert ha szeretsz valakit kb fontosabb az o boldogsaga mint a sajatod. Nalad meg ez egyertelmuen nem igy volt sot gyorsan ki is dobtad oket lazan. Szerintem neeroltesd most a kapcsolatot, majd max par ev mulva ha kicsit csillapodott ez a tinedzserkori szexualis fellangolas:)
Egyáltalán nem vagy rossz, nincs veled semmi gond,nem is értem akikkel eddig össze álltál azok egy..... voltak.
Engem ezek nem zavarnának, inkább élvezném.
21F
Kicsit félreértettetek, ha azt gondolod/játok, hogy nem ismerem a másikat stb..
Más probléma nem volt a kapcsolatban, teljesen alkalmazkodtam a másikhoz pl a mostani esetnél programozó volt az illető és mindenben a kedvében jártam, rendszeresen megleptem azzal amit szeretett, próbáltam neki mindig segíteni ahogy tudtam, főleg ha home officeba volt és nem nagyon tudta kivel átbeszélni a dolgokat. Mindenben segítettem, mindent megtudtunk beszélni, teljesen megértettük egymást és párszor beszélgettük arról is, hogy én egy ujjazástól/élvezéstől többet szeretnék ha van időnk, kedvünk. De ez volt az amire ő se tudott igazán semmit mondani és szerintem annyira nem okoz komoly gondolkodást, mert épp nem volt semmi olyan tényező ami annyira zavarhatott volna minket. (Épp 3 hétig szabin volt, teljesen ki tudott kapcsolni, nekem se volt épp semmi, volt időnk egymásra és napközben ő is mondta hogy most teljesen ki fog elégíteni, mert előtte sokat dolgozott és akkor nem is nyaggattam ilyenekkel, de este vagy amikor volt időnk akkor meg semmi..) Pontosan tudja milyen igényeim vannak, mert előtte teljesen ki tudta elégíteni, csak az utolsó hónapokban vettem észre, hogy egyre kevésbé van meg a dolog, szóvá tettem mert ilyen vagyok, de semmi válasz nem volt csak azt vettem észre, hogy a szexualitás az egyre jobban minimalizálódik, de bárhova mentünk akkor meg kaptam mindent hogy mennyire izgatom, mennyire tetszik ez vagy az a testrészem. Egyszerűen csak egy értelmes választ nem kaptam, hogy miért csak havonta 1 szex lehetett 1 élvezéssel.... És kétlem hogy mondjuk egy nyaralás során ne engedhetné meg magának az ember, hogy picit "vadabb" legyen. Persze előtte egy éven keresztül megvolt a heti 2-3 és több élvezéssel akkor is mikor nem együtt laktunk és azután is hogy lett közös lakásunk.
Nem a pasikat kell okolni!
Te sem vagy mindennapi igényű. Mindig kell neked a testiség amit valljunk be egy idő után kicsit zavaró, frusztráló. Ha 3 óránként szexelni akarsz, és a férfi mondjuk csak 2 menetet bír, de az is zavaró ha mindig bújni akarsz, és közben fogdozni kell téged.
Azt mondod h nálad a pasi a domináns, de mégis elmondod a pasinak h mit csináljon a ha "csak" pihentek.
Akkor?
Ilyen lánytól a végén én is menekülnék.
Írtam hogy nem folyamatosan szexelnék, hanem teljesen mértékben tudok alkalmazkodni, de nem szeretném folyamatosan leírni
Szexben, pihenésben, életben a pasi dominál, én max elmondom egyszer hogy mit szeretek vagy mit szoktam kapni és a férfi dönt, hogy abból mit tesz meg. Általában semmit nem kell kérnem ilyen téren mert jól egymásra tudunk hangolódni az illetővel és mintha a gondolataimat olvasná, úgy cselekszik.
Tudom hogy nem vagyok átlagos, nekem heti többször kellene szex, míg tudom hogy más lányoknak ez sok. De ez teljesíthető volt egy éven keresztül
Nem olvastam el a kérdés alatti válaszokat.
Szerintem az a baj, hogy -feltételezem- a saját korosztályodból ismerkedsz.
Érett férfi a helyén tudja kezelni, és meg is tudja különböztetni az "apró női szeszélyeket":) tudja mikor igényel bújást a nő, s azt is, hogy mikor kell megadni neki azt ami jár.
A nő egy hangszer, csak a férfin múlik, hogyan szólaltatja meg.. a hozzád hasonló nők eddig mind szépen szóltak a kezeim közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!