Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Titeket mennyire zavar ha ilyen egy lány? Ennyire elviselhetetlen vagyok?

Figyelt kérdés

Volt már több kapcsolatom, de azt vettem észre hogy egy idő után (lehet az 5 hónap vagy 1 év) valamelyik igényemet a párom nem tudja kielégíteni. Volt olyan akit már az zavart hogy elkezdtem húzni az agyát és ha már masztiztam volna, akkor már nyűgösen kérdezte "hogy már megint?" de sajnos akit meg ez nem zavart, ők attól voltak ki, ha szimplán bújni szerettem volna vagy csak annyit hogy fogdossam, markolgassa a fenekem amíg pihenünk..

Ennyire rossz lennék hogy nem létezik olyan férfi, aki mindkettőt egyensúlyban tudná tartani hosszabb távon is? Túl sokat kérek?

Válaszokat előre is köszi 19/L

2019. okt. 25. 21:41
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
50%

Szeretnél mindig mindent magkapni azonnal Apuka kedvence.

Ébredj fel, másoknak is van életük, nem élhetnek csak neked.

2019. okt. 25. 21:57
 12/54 A kérdező kommentje:

#6 eleve úgy szoktam indítani, hogy van egy nimfó oldalam (amire kb az összes férfi begerjed, főleg akinek nem volt még ilyen párja de hamar le is szűröm, hogy ki az aki mondjuk nem bírna egy este 2-3, néha 4-5 órát, egymás kielégítésével foglalkozni csak szimplán a nimfó szó izgatja őket) és persze azt is mondom hogy van egy bújós oldalam és akkor nem a szex fog dominálni, hanem hogy picit egymással foglalkozzunk, beszélgessünk és pihenjünk úgy hogy viszonylag közel vagyunk egymáshoz.

Őszinte vagyok és tisztán elmondom ezeket, sőt sokszor az ismerkedés, randik elején a szex oldalát kb teljesen elnyomom hogy kevésbé keveredjek olyanokhoz akik csak a nimfó oldalam tudnák kielégíteni, de engem főleg az érdekel hogy hosszabb távon ezzel mi a baj

2019. okt. 25. 22:01
 13/54 anonim ***** válasza:
62%

19 évesen fél és egy év közötti kapcsolatokról beszélsz. De úgy, mintha már nagyon sokon lennél túl, ezért tudsz ilyen egyértelmű következtetést levonni. Ezek szerint 13 éves korod óta vagy 5 és 12 hónap közötti kapcsolatokban, vagy mi a szösz?

Szerintem itt amúgy nem arányokról van szó, hanem rossz időzítésekről. Valószínűleg nem ezért szakítottak veled. Te csak ennyit vettél észre, hogy ha bújni akartál, akkor a másiknak az pont fárasztó volt abban a pillanatban, vagy ő inkább szexet akart volna akkor, a másik esetben meg pont fáradt volt, vagy más bántott a a barátodat, barátaidat, amikor te meg szexet akartál. Ilyen az élet. Ezt egy felnőtt ember tudja hova tenni és egy pillanatra nem akad meg rajta.

Tapasztalatom szerint pont a fiatal és kapcsolati szinten valójában tapasztalatlan lányok akadnak fenn ilyen dolgokon. A világ nem tökéletes egy párkapcsolatban sem mindig olyan tökéletes az időzítés, ahogy azt te szeretnéd. Nem a te fejedben elképzelt igények szerint alakul a világ. Az én barátnőim és talán különösen a mostani, mindig akartak bújni és szexelni is. Amelyik jön a másik után. Nekem sincs kedvem egész nap összetapadva lenne, pedig tudom, hogy jobban vevő vagyok rá, mint a legtöbb férfi, illetve nekem sem mindig a szexen jár az eszem. Bizony az én barátnőm is tud duzzogni, hogy ha nem úgy történik minden, mint ahogy azt ő szeretné. Nem feltétlenül nekem, hanem az egész világon akad ki ilyenkor. Hogy miért kell most ennek és ennek lennie. De hát ilyen az élet. Na, és ez a része az amit az embernek nehéz tolerálni, hogy a másik ilyen gyermeteg, dacos és énközpontú. Nem, az, hogy akkor akar szexelni, vagy bújni, mikor nekem pont nincs hangulatom hozzá. Megjegyzem nem vizet prédikálok, ha esetleg a másiknak nincs kedve szexelni, mikor nekem van, bár ez szinte kizárólag akkor van, ha megjön a másiknak, de én akkor azt tudomásul veszem és gond nélkül foglalom el magam más valamivel és semmit se bosszankodok rajta

2019. okt. 25. 22:04
 14/54 A kérdező kommentje:

#9 nem mese

#10 általában 24-25 alatt nem is kezdek senkivel, kifejezetten zavar ha valaki nem érett vagy nem elég komoly (magamhoz képest)

#11 Nálam a férfi a domináns, nem kell értem élnie és nem is várom el mert énis tanulok, csak szeretném az együtt eltöltött időt hasznosan el- és kitölteni, ami szerintem tiszta lapokkal nem sok, énis megpróbálom a párom minden kívánságát teljesíteni, de ha én megteszem akkor ne várjak semmit vissza?

2019. okt. 25. 22:05
 15/54 A kérdező kommentje:

#13 én untam meg a dolgokat mert úgy éreztem hogy nem tudnak elviselni és nem akarok megcsalni senkit, így inkább szakítok. Most is pl egy év után eljegyzést felbontva, minden kb velem egykorú csaj álmát eldobva, szakítottam mert untam hogy 2 élvezés után az exemet zavarta hogy akarok többet (és többet)

de pl az előtte lévő exem meg a szexuális oldalt teljesítette de bújni nem volt úgy kedve és. ebből jött a következtetés, hogy vannak bújósabbak és szex orientáltabbak is, de nincs aranymetszet (vagy legalábbis nagyon ritka) és megtudnám, hogy velem van a probléma vagy tényleg nincs erre igény más lányok részéről?

2019. okt. 25. 22:10
 16/54 anonim ***** válasza:
75%

#12 pontosan ez a baj hogy te 19 évesen elhiszed magadról hogy mennyire érett vagy holott messze jársz attól nagyon. Egyetlen férfi sincs arra behangolva hogy 4-5 órákat keféljen veled. Szóval ha ez igaz akkor jobb ha gépet szerzel be magadnak. További probléma hogy párja a zokninak van mert én kifejezetten utálom ezt a szót.

És végezetül: nekem nem egy nő megmondta hogy az a férfi amelyik "bújós" az egy az egyben nyomi, ahogy azt is hogy az a nő foglalt amelyiken fekszenek. Ezeket nem 19 éves sokat tapasztalt lányoktól hallottam.

2019. okt. 25. 22:12
 17/54 anonim ***** válasza:
75%
Ha ilyen alkat vagy, akkor addig legyél egy sráccal, amíg újdonság vagy számára.
2019. okt. 25. 22:16
 18/54 anonim ***** válasza:
31%
Sírok 😂😂😂😂
2019. okt. 25. 22:18
 19/54 A kérdező kommentje:

Aki a bújást nem szerette, nála volt 4-5 óra és bírta, ott már én kezdtem néha nem bírni a végét. Nem mindenki egyforma, nem fogom bizonygatni hogy miben vagyok más mint a többi 19 éves.

Attól hogy egy valaki neked azt mondta hogy aki ilyen vagy olyan, az nyomi nem feltétlen van úgy, mindenkinek vannak igényei, kinek ilyen, kinek olyan. Nem azt kérem a barátomtól/pasimtól, hogy csüngjön rajtam hanem, hogy engem viseljen el amíg mondjuk én bújok reggel hozzá még 10 percet, szeresse azt hogy nem mindig azzal keltem hogy szex vagy reggeli... Meg nálam az is ahhoz tartozik ha mondjuk főzök és akkor mögém jön, picit megfogdos, nem feltétlen csak egy dologra kell gondolni

2019. okt. 25. 22:19
 20/54 StevenUp ***** válasza:
75%

Végigolvastam a kommenteket és a kérdező válaszait... Igazából kár volt. Mármint elmerengeni azon hogy kinek van igaza...

Véleményem szerint azoknak van igszuk akik azt mondják hogy éretlen vagy. Miért? Mert képtelen vagy hosszútávon alkalmazkodni a másikhoz. Van egy elképzelésed hogy éppen mire van szüksége a pasidnak és te aszerint cselekszelanélkül, hogy valóban megismernéd a partneredet. Hangulatodtól függően idealizálod a pasikat ami eléggé gyerekes gondolkodásra vall. Nem ítéllek el hiszen csak 19 vagy még benned is tombolnak a hormonok és a megfelelési kényszer, de azt a leckét még meg kell tanulnod hogy nem a világ van érted és egy kapcsolat arról szól, attól működik, hogy a két fél alkalmazkodik a másikhoz, ez pedig azt jelenti hogy mindenki próbál simulni a másik fél igényeihez miközben lejjebb ad a sajátjaiból. Nem rosz értelemben hanem ugy hogy a legjobb legyen mindkét fél számára.

Ha erre nem vagy képes vagy nem érted a lényeget akkor nem vagy még alkalmas értelmes párkapcsolatra

2019. okt. 25. 22:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!