Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Titeket mennyire zavar ha ilyen egy lány? Ennyire elviselhetetlen vagyok?

Figyelt kérdés

Volt már több kapcsolatom, de azt vettem észre hogy egy idő után (lehet az 5 hónap vagy 1 év) valamelyik igényemet a párom nem tudja kielégíteni. Volt olyan akit már az zavart hogy elkezdtem húzni az agyát és ha már masztiztam volna, akkor már nyűgösen kérdezte "hogy már megint?" de sajnos akit meg ez nem zavart, ők attól voltak ki, ha szimplán bújni szerettem volna vagy csak annyit hogy fogdossam, markolgassa a fenekem amíg pihenünk..

Ennyire rossz lennék hogy nem létezik olyan férfi, aki mindkettőt egyensúlyban tudná tartani hosszabb távon is? Túl sokat kérek?

Válaszokat előre is köszi 19/L

2019. okt. 25. 21:41
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
92%
nem vagy,simán idiótákkal álltál össze.f
2019. okt. 25. 21:45
 2/54 Noren1989 ***** válasza:
35%

Eddig még hasonló attrocitásokat nem kellett a nőimtől elszenvednem, szóval istentudja.

Nyilván fiatal vagy, kell a fax, ennyi.

Létezik neked való pasi, keresgélj tovább.

2019. okt. 25. 21:47
 3/54 A kérdező kommentje:

Mindenki idióta? az kicsit furcsa lenne..😅

Mert eddig bárkivel ismerkedtem, már a kapcsolat előtt kiderült hogy valamelyik "oldalam" nem tudná elviselni de akivel együtt is voltam, egy idő után ők se bírtak valamelyikkel😅

2019. okt. 25. 21:49
 4/54 Noren1989 ***** válasza:
23%

Hát, ez a két oldal leginkább egy.

Nem fogjuk tudni megmondani, hogy akkor most nem kívántak téged, vagy szimplán más vérmérsékletűek voltak.

2019. okt. 25. 21:51
 5/54 A kérdező kommentje:
Nem az hogy nem kívántak csak nem akarta az illető egy este már a negyediket mondjuk, de nem azért mert fáradt volt vagy valami csak szimplán már zavarta hogy miért nem állok le meg pihenek, mint ő
2019. okt. 25. 21:53
 6/54 anonim ***** válasza:
26%
Azért nem maradnak meg melletted mert te magad sem tudod mit akarsz sokszor. Nem tudom miért gondoljátok azt hogy minden férfi ugyanaz... nem mindenki szexrobot és nem mindenki igényli a nyálas "bújásokat". Tisztázd le az elején mik az igényeid és ne kapcsolatban derüljön ki mindez. 26/F
 7/54 anonim ***** válasza:
100%
Én mit meg nem tennék egy ilyen lányért, akivel vannak bújós-érzelmes napjaink amikor inkább egymás lelkére hangolódunk, de olyanok is, amikor a legtöbbet kihozzuk egymás testéből, és az sem zavarna ha az egyikből több van mint a másikból, szívesen hangolódnék rá ahogy neki jó. 25/f
 8/54 anonim ***** válasza:
83%
Hasonló barátnőm volt mindig kellett vmit vele csinálni,ha nem akkor ment a vita de én elviseltem a dilojat.. sztem nem vagy egyedül..:)
 9/54 anonim ***** válasza:
30%
Mesedélután
2019. okt. 25. 21:55
 10/54 anonim ***** válasza:
14%
igaz,nem idiótákat csak fatökűeket fogtál ki,ffiakkal kezdj,igazi ffival.
2019. okt. 25. 21:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!