Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Titeket mennyire zavar ha ilyen egy lány? Ennyire elviselhetetlen vagyok?
Volt már több kapcsolatom, de azt vettem észre hogy egy idő után (lehet az 5 hónap vagy 1 év) valamelyik igényemet a párom nem tudja kielégíteni. Volt olyan akit már az zavart hogy elkezdtem húzni az agyát és ha már masztiztam volna, akkor már nyűgösen kérdezte "hogy már megint?" de sajnos akit meg ez nem zavart, ők attól voltak ki, ha szimplán bújni szerettem volna vagy csak annyit hogy fogdossam, markolgassa a fenekem amíg pihenünk..
Ennyire rossz lennék hogy nem létezik olyan férfi, aki mindkettőt egyensúlyban tudná tartani hosszabb távon is? Túl sokat kérek?
Válaszokat előre is köszi 19/L
Eddig még hasonló attrocitásokat nem kellett a nőimtől elszenvednem, szóval istentudja.
Nyilván fiatal vagy, kell a fax, ennyi.
Létezik neked való pasi, keresgélj tovább.
Mindenki idióta? az kicsit furcsa lenne..😅
Mert eddig bárkivel ismerkedtem, már a kapcsolat előtt kiderült hogy valamelyik "oldalam" nem tudná elviselni de akivel együtt is voltam, egy idő után ők se bírtak valamelyikkel😅
Hát, ez a két oldal leginkább egy.
Nem fogjuk tudni megmondani, hogy akkor most nem kívántak téged, vagy szimplán más vérmérsékletűek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!