Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 cm farkam zavar de ez van nem tudok vele mit csinalni elég vagy nem?
Ez nem csak a méretedtől függ.
12cm és 12 cm nagyság közt is van különbség.
Szàmomra fontosabb a vastagság, illetve hogy tudjàk hasznàlni és ne 5 perces legyen.
Nekem 13 és nem volt gondom vele eddig. Figyelni kell a partnerre is, meg azért tanulni is kell.
Az első akció nálam elég rövid lett, mert ahogy bedugtam, fél perc múlva élveztem is. Kicsit kellemetlen volt, de ma már tudom úgy mozogni, hogy ne okozzon gondot.
Szóval 12 centi szerintem nem annyira kicsi, bár tény, hogy ez alsó kategória. De van kisebb is. Ismertem egy fiút, aki 25 évesen is szűz volt, jóba voltam vele és elmondása szerint fél a lányoktól. Attól, hogy kiröhögik. Szóval neki felállva mindössze 8 centi volt, ez elég hihetetlen. De ö állította, én meg elhittem neki. Hihetetlen, mert nekem lekonyulva több, de ezzel nem tudsz semmit tenni.
Amúgy a mostani élettársam elég szűk, bőven elég neki a 13 centim. Lehet idomult hozzám az évek alatt, de nem okoz gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!