Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tudnék ezzel csinálni?

Mit tudnék ezzel csinálni?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy a mellbimbóim alapból pár miliméterrel jobban kitüremkednek a mellbimbóudvaromból és ha inger éri őket szinte átdöfik a pólóm ami gyakran megesik, mert eléggé érzékenyek, szóval néha az is elég, ha akár (indirekt) hozzájuk érek/hozzá ér valami. Hordok melltartót, de nem push-uposat,azt nem szeretem, csak egy vékony kis csipke anyagút, így az nem sokat segít a takarásban. Nagyon kellemetlen tud lenni és szerintem közönséges is. Tudnék ezzel valamit kezdeni?

2019. jan. 18. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Vegyél fel egy rendes, merevitos melltartót. Mást nem tudsz csinálni. Nem kell pushup. Bár szerintem ez egy ismerkedős kérdés
2019. jan. 18. 22:33
 2/9 A kérdező kommentje:
1-es mért lenne ismerkedős kérdés nem értelek. Nem azért írtam ki, hogy kanos kisfiúk írkáljanak rám, hanem azért, hogy valaki mondjon valami okosat, ha tud :)
2019. jan. 18. 22:34
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Mekkorák? 😄

Amúgy meg az első jól leírta a dolgokat, mármint ami a válasz része. Sztem nem ismétlődő ez a kérdés...

2019. jan. 18. 22:38
 4/9 A kérdező kommentje:
3-as szerintem a méretnek nincs ehhez köze
2019. jan. 18. 22:42
 5/9 anonim válasza:
81%

A fenekedet egyedül azért ki tudod törölni? Nyugtass meg, hogy igen....

Tudod hányféle melltartó létezik, ami megoldás lenne a problémádra? Nem mi?

Mellesleg mi közönséges azon, hogy bizonyos ingerek hatására megkeményedik a mellbimbód? Ez a tested által adott reakció, akár hidegre, akár félelemre, akár érintésre. A férfiaknak is megkeményedik a bimbójuk, mégsem ragasztják le leukoplasttal.

Ha ennyire prűd vagy, keress olyan melltartót, aminek vastagabb a kosár része.

2019. jan. 18. 22:47
 6/9 anonim válasza:
75%
kamu, szerintem ezt csávó írta
2019. jan. 19. 00:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, lőcsöm van. Most boldog vagy, kedves 6-os, ezt szeretted volna hallani? :)
2019. jan. 19. 00:30
 8/9 anonim válasza:
100%
igen :)
2019. jan. 19. 00:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ertem, hogy a szivacsos melltartot miert kell rogton pushup melltartonak nevezni... agyat sem artana novesztened.
2019. jan. 19. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!