Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Titeket mennyire zavar ha ilyen egy lány? Ennyire elviselhetetlen vagyok?
Volt már több kapcsolatom, de azt vettem észre hogy egy idő után (lehet az 5 hónap vagy 1 év) valamelyik igényemet a párom nem tudja kielégíteni. Volt olyan akit már az zavart hogy elkezdtem húzni az agyát és ha már masztiztam volna, akkor már nyűgösen kérdezte "hogy már megint?" de sajnos akit meg ez nem zavart, ők attól voltak ki, ha szimplán bújni szerettem volna vagy csak annyit hogy fogdossam, markolgassa a fenekem amíg pihenünk..
Ennyire rossz lennék hogy nem létezik olyan férfi, aki mindkettőt egyensúlyban tudná tartani hosszabb távon is? Túl sokat kérek?
Válaszokat előre is köszi 19/L
Én elég visszahúzódó vagyok, az össze vissza kapcsolatom 3 volt, mind kihasználtak, de azért elmondom a véleményem. Nekem első sorba olyan lány kell aki tud szeretni, nem külsőségekre vagy szexre megy. Ha tegyük fel kiáll mellettem szeret, akkor nekem tetszene ha bújós, egy normális kapcsolatot igénylő srác is akarhat testi kapcsolatot, szóval én se fogom titkolni... Szóval szerintem igényeknél én meg tudnám adni talán azt ami kell, de ha nem az rosszul esne és ha helyettem inkább masztizna, akkor azt hiszem inkább elhagynám, tudom nem ez a lényeg és nem lehet váló ok, de ha inkább masztizik mint hogy engem kérjen meg akkor az már inkább köszi de nem, eléggé lealacsonyítom magam ilyen magánakciók nélkül is. Az tény hogy napi akár többi igényem is lenne a dologra, és mivel (sajnos) használtak már ki és voltam már együtt lennyál, hiába nem vagyok tapasztalt de azért "tudtam", csak nekem sose ez volt a lényeg, hanem a szeretet első sorba :) Szóval a lényeg, nem vagy rossz ha vannak igényed, már ha arról beszélünk hogy tényleg csak olyannal akit szeretsz. Ha pedig addig tart a dolog ameddig nekik jó utána téged meg otthagynak akkor tökre érthető, ha az egyiknek jó akkor a másik igenis dolgozzon csak ameddig a másiknak nem okoz örömöt. Nem akarom kibeszélni a dolgaimat és nem vagyok mások előtt egy perverz szemét, és nem is szexre megyek, de ha nekem már meg volt az a bizonyos érzés akkor én azért is folytattam, ameddig a barátnőmnek is elértük a 2-t. Persze már nincs barátnőm, ugyan olyan szinte mind sajnos... Ez attól függ tehát hogy a párod akiről szó van milyen volt. Az hogy alapból igényed van testi kapcsolatra is attól akit szeretsz önmagába nem bűn, ha pedig ő ezt nem tette meg hanem csak addig dolgozott még neki jó nem volt, akkor pedig pont hogy nem te vagy a hibás, lényegébe ezt gondolom :)
18f
22# Elárulnád, hogy hány iskolát is végeztél és pontosan mit is? Kíváncsi lennék, hogy te mire fel hiszed magad ennyire okosnak és mi az a az 5-6 állítólagos diploma. Hatalmas eszeddel azt nem fogod fel mennyire röhejes vagy. Illetve azt sem, hogy az előtted szóló nő nemű volt "haver". Melyik egyetemen haveroztak mellesleg?
Ettől függetlenül részben igaza van. A nőknek eszes férfi kell, de annak megnyilvánulásából semmi sem kell. Annyi kell, hogy az elején, mikor tudat alatt felmérik a traitjeit a választottnak evolúciós előnyök szempontjából, akkor lássák, hogy ezt a részé ki lehet pipálni. De tételesen lebontva, hogy ha a másik fél különböző felmerülő logikai problémáknál rávilágít a dolgokra, akkor az egy nő számára idegesítő lesz. Ha különböző témákról akarna hosszasan eszmefuttatásba kezdeni, lehet az bármi, politika, történelem, kultúrtörténet, akkor az szintén fárasztó lesz a nőknek nagyon hamar. Ha szakmai dolgokról kezdene beszélni bárki évente 1-nél többször, akkor úgy szint ez a helyzet. Amikben megnyilvánulhat az értelem, az valójában nem érdekli a nőket egy kapcsolatban. Csak az kell, hogy konstatálhassák magukban, hogy a partnerük "okos". A diploma pedig egy nő szemében nem az észt jelenti. Tudat alatt a hatalom van kódolva ezzel kapcsolatban az emberekben. A diploma nem egy vetélkedőn elért teljesítmény oklevele, nem egy nobel-díj. Senki nem fogja nézni, hogy miként is tetted le a diplomádat. Az egyfajta "jogosítvány" és az pozíciót ad, ebből következően hatalmat, vagyis hierarchiában magasabb pozíciót. Most abba belemenni, hogy valójában ma mennyit is ér egy diploma és, hogy az előbb leírtak mennyire és valósulnak meg az életben, az teljesen felesleges. Én a nem tudatos kódolás tekintetében írtam.
Tehát gyakorlati szempontból egy párkapcsolatban, a közösen eltöltött időben vajmi keveset számít az ész. Sokkal nagyobb súlyt nyomnak a latban az egyéb dolgok. Azzal jönni, hogy nem minden lány ilyen, van a nőknek 0,5%-a aki nem így van vele, az meg teljesen irreleváns.
Nem elviselhetetlen vagy szimplán csak a végleteket képviseled, amit nem tudnak feldolgozni sokan.
Egy átlag ember vagy romantikus vagy realisztikus. Egy romantikus embernek inkább a bújás/ölelkezés és a lelki egymásra hangolódás dominál, egy realistánál pedig inkább a szex és az élvezés. Így amikor te teszel egy nagyobb váltást nem sok esély van hogy a másik is lereagálja ezt. Ezt a nimfós dolgot írtad amiben szerintem teljesen igazad van. Egy átlag férfi erre begerjed mert hogy milyen jó sok szex lesz, de ennyi. Semmi mást nem tud hozzákötni, csak egy impulzív vonzalmat kelt. Én nem tudom eldönteni csak így hogy mennyire bírnám egy "nimfó"val mert még nem volt, szóval nem lenne következménye ha megtudnám egy csajról maximum előbb realizálódna, hogy tudom-e tartani a tempót vagy nem.
Szerintem itt nem kell az "igazi férfi így meg úgy" szöveget hallgatni. Baromság. Erre vagy képes valaki vagy nem.
#34 engedd el, az a valaszolo total foggyos. A masodik valaszom toroltette is mert gondolom rosszus esett a lelkenek h ravilagitottam h milyen idiota
Mellesleg en azzal sem ertek egyet amit te leirtal. Ilyletve reszben igaz mert a legtobb no primitiv gyerekes es felszines. Egy ertelmes nonek igenis szamit h milyen a parja. En se tudnek idiotaval egyutt lenni mert pl en igenis szeretek szakmai kerdesekrol beszelni, politikarol tudomanyrol es egyebek. Plusz szerintem az intelligencia igenis megnyilvanul a hetkoznapi eletben! Mert mindig vannak megoldando szituaciok vagy csak felmerulo helyzetek amiket gordulekenyebben praktikusabban tud megoldani az aki megfelelo ertelmi szinttel rendelkezik. A logika igenis jelen van a hetkoznapokban, persze nem tudomanyos ismeretek formajaban hanem egyszeru apro dolgok helyzetek megoldasanal. Sajnalom ha te olyan nokkel talalkoztal akiket untat ha valaki komolyabb temakrol tud vagy szeret beszelni, ez egyertelmuen elarulja h nem voltak fejben toppon. Persze ez nem baj csak en pl forditva ilyen pasival ossze se jovok mert nem fogunk tudni beszelgetni se es nem lesz eleg talpraesett se nekem.
A diplomarol meg annyit h nem az a merceje az intelligencianak. Van olyan diplomas ember aki tok hulye de van olyan is aki nem. Ez csak valamifele jelzes, lehet belole kovetkeztetni de nem csak ebbol fogom leszurni h valaki okos e vagy sem. Raadasul manapsag nem nehez diplomat szerezni igy az is szamit h hol vegzett es mit
Köszönöm az elismerő szavakat, és azt is hogy végre van aki normálisan tud kommunikálni az oldalon:)
Minden hízelgés nélkül mondom hogy elég értelmesnek tűnsz az írásképed alapján, szóval ezt a 3-4 évvel idősebb pasi választást én bőven meg is értem.
Ha megengeded kérdeznék én is
Neked első látásra megfelelő "pasit" találni mennyire nehézkes? Mert ezen jellemvonások összessége valamint, hogy az jön le hogy nem vagy szellemileg sem egyszerű azért ritkán megközelíthető egy átlag pasinak, (a küllemed pedig ez esetben hagyjuk mert mindenkinek más a vonzó). Kérdezhetném úgy is, hogy megtalálni nehezebb egy első benyomásra megfelelő személyt, vagy együtt lenni vele?
Első látásra max a külsejét tudom az illetőnek vizsgálgatni, persze fontos hogy már ott legyen valami ami megfog (pl arc, szem, testalkat, tekintély és nálam kifejezetten fontos az, hogy valaki ápolt legyen<- ez alatt nem azt értem, hogy körmöshöz járjon, hanem szimplán ha borotválkozik akkor tegye mindennap, ha megölelem akkor érezzem a parfümjét, legyen tiszta a keze, ruhája, cipője)
Nagyon leegyszerűsítve, ha itt átmegy valaki, akkor sokkal nagyobb szűrés jön az első 1 héten belül, mikor a beszédstílust, gondolkodást és a kompatibilitást nézem (meg még sok mást de nem árulok el mindent). Aztán jönnek a kérdések, hogy engem mennyire viselne el, mennyire tudnánk egy párt alkotni (akár munka-suli egyeztetése és egyéb elfoglaltságok mellett, megérné-e egyáltalán a kapcsolat) és talán eljutunk a harmadik randiig😅
Aki ezután teljesít és végig teljesen őszinte volt (hamar kiderül ha nem), akkor együtt maradunk. A további "problémák" úgyis később derülnek ki, vagy lehet épp akkor keletkeznek aszerint, hogy hogyan halad az életünk.
Szerintem kifejezetten nehezebb mondjuk 100 emberből azt az egy-kettőt megtalálni és egyáltalán kideríteni, hogy biztosan menne-e a dolog 2 hónap után is, mint a "jó választást" fenntartani hosszabbtávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!