Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen jobban teszem ha a videojátékokat választom a lányok helyett?
Figyelt kérdés
A farkam mérete is kicsi, fel sem áll már rendesen, sokszor szinte semennyire sem. Jóképű sem vagyok és teljesen keresztül néznek rajtam a lányokat. Közeledni nem közeledem feléjük mert csak fájdalmat okoznék vele magamnak. Inkább választom azt, hogy számítógépezek és ki sem mozdulok otthonról. Nem megyek emberek közé. Tanulok és videojátékozom.2019. okt. 22. 22:34
1/41 Noren1989 válasza:
Úgy néz ki, hogy te jobban teszed, kevesebb csalódás ér, és valószínűleg, ha érne, akkor is szaladhatnánk veled a pszichomókushoz.
2/41 anonim válasza:
Ha 21 évesen nem áll fel az gáz. Javaslom hogy menj el dokihoz, akkor is ha kellemetlen. Akkor kiderül hogy szervi vagy lelki oka van. A tanulással hibázni nem tudsz, attól csak több leszel. Ha meg csak játszol egyre jobban szakadsz el a külvilágtól, csak rontod a saját esélyeidet. Kezdj el helyette sportolni, egy jó fizikummal sok más hiányosságot pótolhatsz. Dolgozz azon amin tudsz, amin meg nem lehet változtatni azt fogadd el.
3/41 A kérdező kommentje:
Régen elszakadtam a külvilágtól. Egyszer sem voltam semmilyen rendezvényen sem és szórakozni sem.
2019. okt. 22. 22:46
4/41 anonim válasza:
2-es nél az igazság. Ha nem vágysz a lányokra hanem inkább videójátékoznál egész életedben akkor nem gáz csináld ha ez tesz boldoggá de ha , szeretnél barátnőd , dolgozz érte , fejleszd magad akkor felfigyelnek rád!
5/41 A kérdező kommentje:
Több dolog szól ellene mint mellette. Ha tennék érte akkor is távol kellene maradnom. A nők terén teljesen selejtes vagyok.
2019. okt. 22. 23:00
6/41 anonim válasza:
miért kellene távol maradnod ? ha így könyveled el magad akkor az is maradsz ne siránkozz kezdj el dolgozni érte. Előbb utóbb összejön.
7/41 anonim válasza:
de ha csak videójátékozol akkor nyilván nem.
8/41 A kérdező kommentje:
Hogyan kell dolgozni rajta?
2019. okt. 22. 23:15
9/41 anonim válasza:
Irj ha mar ott leszel a jatekban mint vizicsacsi 😁
Akkor mar nem lesz gondod szerintem
22/l
10/41 anonim válasza:
Egyvalamit biztosan tudatunk hogy az önsajnálatod nagyobb mint a farkad...
Ezen kellene dolgoznod...
Én mindig azt mondom mindenkinek hogy ha én a stílusommal, kinézetemmel el tudtam veszíteni a szüzességem és több komoly kapcsolatot is magam mögött tudhatok akkor ugyanerre bárki képes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!