Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a szüzesség elvétel?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szüzesség elvétel? Akkor tényleg jobban figyelnek, kedvesebbek a lányok?

Figyelt kérdés
2019. okt. 21. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Mármint ha a pasi szűz? Mèg nem voltam szűz pasival, de biztosan türelmes ès megèrtő lennèk vele, hiszen èn is voltam tapasztalatlan ès nekem sem esett volna jól fordított esetben, ha a partner nem úgy bánik velem. Persze attól, hogy szűz tőle is elvárnám, hogy kielègítsen ès ne csak úgy hagyjon, ha ő 2 perc után elmegy...
2019. okt. 21. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
# 1 Az nem alap lenne? az,h a pasi is kielegit.El nem tudnam kepzelni,h ha egy novel lennek en kieleguljek o meg nem.
2019. okt. 21. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
2. De igen az az alap, de hallottam már olyanról nem egy helyről, hogy a pasi eldurrant 2-3 perc alatt a nőt meg úgy hagyta, mert tapasztalatlan volt ès fogalma sem volt mit kellene csinálni. Ezèrt írtam, hogy èn türelmes lennèk egy szűz pasival, ax sem problèma, ha hamar elmegy, de legyen meg a kielègülès mindkèt fèl rèszère
2019. okt. 21. 18:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Basszus, elfelejtettem beleírni a kérdésbe, hogy lakásos prostira gondolok, sorry
2019. okt. 21. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
A prostik olyanok, amilyenek. Amelyik jó "szakember", az odafigyel, kedves. Akár az első alkalom a vendégnél, akár a sokadik.
2019. okt. 22. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!