Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a szűz nők/lányok?
Áradoznak, hogy ők mennyire kívánják a szexet, meg mi mindent akarnának csinálni (részletes listájuk van kb), amikor meg közelednék komolyabban (ezek ilyen netes ismerkedések), akkor még Skype-on sem mer beszélgetni, telefonszámot sem ad, meg semmi. Megjegyzem, hogy pettingről lévén szó, és -bár most úgy tűnhet, de- nem vagyok egy hegyi bunkó.
Mintha nem lennének őszinték. Ez már a szűzribi kategória?
Másik kérdés: Azért szüzek, mert ilyenek, vagy azért ilyenek, mert szüzek? (Természetesen tisztelet a kivételnek!!!).
Az első (2.) hozzászólónak mondom; nem vagyok kisfiú. Nagyon nem (életkorban sem, és mentalitásban sem)
De azért 5-10éve nem igy mentek a dolgok. Sokkal oldottabbak, vidámabbak, jószívűbbek, bátrabbak voltak a lányok. Megbeszéltük h petting, taliztunk, szimpik voltunk egymásnak, és pettingeltünk. Isteni jó volt.
Sajnos egyre kevésbé őszinte a világ
"Inkább várnak arra aki iránt éreznek is valamit"
Aztán meg itt siránkoznak, h szüzek, majd később pont a totális tapasztalatlanság okozza a szégyenérzetet, és a rossz kapcsolatokat, meg azt h kihasználják őket.
Persze van abba valami amit mondasz. Elismerem. De neked is el kell ismerned hogy nem akárki vagyok, hanem egy önálló individum. Izmos karral, és nagy szívvel (A lelketlen hancúrozás, és a szerelmi indíttatású erotika között van pár árnyalat, én azokra vágyom. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!