Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm még mindig nem akarja elveszíteni a szüzességét. Mit tegyek?
A barátnőm 19, én 22 éves vagyok, 4 és fél éve vagyunk együtt.
Azt mondja, hogy nem érzi magát késznek rá. Pettingeltünk már, azt mondta élvezte. Az a baj, hogy én már nagyon kanos vagyok. Szeretem és emiatt nem akarom elhagyni, ha mondhatom úgy, akkor ő számomra a nagy ő, a tökéletes lány és nő. Próbáltam már vele beszélni erről, hogy miért nem akarja, de ő csak annyit mondott, hogy olvasta a neten, hogy van, aki 15 évesen elég érett ahhoz, hogy elveszítse a szüzességét, valaki pedig 30 évesen sem áll még készen rá.
Mit tegyek?
4es fél év után még nem volt szex? Fhu te aztan jol bírod. En biztos nem birtam volna eddig. Szerintem ez nem igen fog változni. Egyaltalan nem hajlandó normális indokot felhozni. Ha szeretünk valakit akkor megbizunk benne, kívánjuk 4 es fel ev után meg pláne.
L
Igazából nem tudsz túl sok mindent tenni. Megpróbálhatod megtudni/rájönni hogy mik azok a félelmei, gátlásai amik blokkolják és azokat feloldani, de nem biztos, hogy fog sikerülni.
Úgyhogy előbb-utóbb döntés előtt fogsz állni, vagy türelmes maradsz és még vársz-vársz-vársz, vagy... igen, szakítotok, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!