14 évesen normális elveszíteni a szüzességet?
Már egy jó pár barátom nem szűz, de én meg még páran az osztályból igen. Szerintem egy kicsit hamar volt ez, nem?
Ti elveszítettétek már? És ha igen mikor, hogyan? (kort is írjatok légyszi ha lehet)
Szerintem egyáltalán nem normális.
Én 19 voltam, az első szerelmemmel (10 évig voltunk együtt).
38N
Jézusom, dehogy ciki! Ki terjeszti ezt a hülye felfogást?! Akkor kell lefeküdni valakivel, amikor úgy érzed, készenállsz. Én 17 évesen éreztem így, 3,5 hónap járás után. Másnak fél év kell. Ez nem a kor függvénye.
21N
Az a ciki, ha valaki azt hiszi, hogy nem normális dolog szűznek lenni. 18 évesen veszítettem el, egy év után. Lassan három éve vagyunk együtt.
L/19
Te csinálod jól,nem kell a sok birka után menni..
Akkor "kell" szexelni,ha már érett hozzá az ember,kétlem,hogy 14 évesen az lenne bárki is.
Nem gáz kicsit sem, majd akkor tedd meg ha lelkileg készen állsz rá és egy olyan emberrel akit szeretsz, és ő is szeret.
Én nemrég vesztettem el.
15/L
Nézd, azt mondják, hogy nem szűzek.
Mondd te is, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!