Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normalis 14 evesen szuzesseget elvesziteni?
Figyelt kérdés
Gyakran hallom hogy gyerekek 14 sot 13 evesen elveszitik a szuzesseguket. Mennyire normalis ez?2016. márc. 29. 22:38
1/16 anonim válasza:
Mar nagyon sok ilyen van. Nekem is vannak ilyen ismeroseim. Szerintem egyaltalan nem normalis,sot eleg gaz.
2/16 anonim válasza:
Abnormális,és aberrált....
Ide jutottunk,de nem fogsz kiríni a tömegből,hisz nagyon sokan ilyen ostobák...
3/16 anonim válasza:
Hát szexeltem már 16 éves lánnyal, de az már nem volt szűz...
Ami azt illeti nem is voltam még szűz lánnyal, pedig tetszene, hogy én tanítsak meg neki mindent...
5/16 anonim válasza:
Én 17 vagyok és még mindig szűz. Nem tudom mások hogy vannak vele, de szerintem teljesen abnormális, hogy valaki 13-14 éves korukban elveszítsék a szüzességüket.
6/16 anonim válasza:
Én pont 14 voltam mikor elvesztettem az ártatlanságom,így felnőtt fejjel,igazán várhattam volna.Egy ennyi idős nemtudja felfogni és átérezni a sex jelentőségét és élvezni sem úgy tudja,ahogyan azt kellene.Gáznak nem gáz,de szerintem várhat...28 /L
7/16 anonim válasza:
Korai. Egyszerűen még nincs rá megérve senki ebben a korban. Illik várni legalább 16-ig, de inkább 17-18-ig.
8/16 anonim válasza:
Teljesen átlag, de ha 16-17 évesen csinálod, akkor se lesz semmi gond.
9/16 anonim válasza:
13 voltam mikor elvesztettem de fiu vagyok..
Nem bántam meg, de nem volt huuu de jó.
10/16 anonim válasza:
Attol fugg kinek a körében..a ku*vák körében normalis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!