Szerintetek hány éves korban normális elveszíteni a szuzességét egy lánynak?
ismerek jó néhány csajt aki már ennyi évessen nem szuz, de komoly kapcsolatuk sem volt még. Már énis elveszíthettem volna mert barátom (16\F) szerette volna. De én még ugygondoltam h ennyi évessen ''undorító'' elveszíteni a szuzességem.
Tik mit gondoltok? Már itt az ideje, vagy még tényleg kicsi vagyok hozzá? ( értelmes válaszokat pls) :) 14\L.
sosincs itt az ideje, ha neked nem tetszik!!! akkor csináld 20(vagy 18, 17,19,23) évesen, és neked az lesz a normális!
ne mérd máshogy magad! most akkor saját életed van, vagy mást kell utánozni? mások után kell megítélned magad? nem!
Ezt nem kötném korhoz, hanem egy bizonyos pillanathoz, amikor úgy érzed, teljesen megbízol, tiszta szívből szeretett partneredben, és fel vagy rá lelkileg készülve, hogy odaadd neki ártatlanságod.
Csak sajnos ma már olyanok vannak, hogy 13-14 évesen diszkókban, részegen veszítik el a szüzességüket, aztán kérdezik, hogy miért olyan nagy szám a szüzesség
Sokan azt hiszik magukról, hogy a korukhoz képest érettek. Ezzel a lányok szokták sokat pofázni.. Aki pedig ezt ki is jelenti, hogy azért szexel 12-19 éves koráig, mert tombolnak benne a hormonok és szerelmes a partnerébe és mindezek mellet ő érett erre, az pont hogy nem érett a nemi életre.
Valóban elérnek egy biológiai kort, de igazán akkor érett az ember a nemi életre, mikor egy kapcsolat valóban olyannyira kiforrott már, hogy megbízzanak a másikban. És az esetleges következményeket kezelni tudják. Azthiszem a mai tinédzserek de sok huszonéves nem képes erre. ÉS ez az életkorukból adódik.
Mindennek eljön az ideje és sok minden fejben dől el. De a biológiai fejlődés elöbb kezdődik és fejezdik be, mint a szellemi vagy lelki.
14 éves vagy kérdező neked az a normális hogy iskolába járj. Lehetsz szerelmes. Hiába hiszed azt, hoy érett vagy, a normális, hogy tanulsz és a tudásodat visszaforgatod a magyar társadalomba. Annyira fiatal vagy, hogy nyugodtan várhatsz 5-6 évet is.
Nem fogod megbánni a sok hülyét meg hagyd. Neked az a dolgod hogy tanulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!