Még nem feküdtem le senkivel de tampont használok. és hát elég tág a hüvelybemenetem, ha nedves vagyok belefér 3 ujjam. Ez normális? Egyáltalán baj ha ekkora?
Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 13:04
1/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj ha ekkora, teljesen normális és nemritka eset. Ne akarj más lenni mint amilyen vagy, fogadd el és örülj neki.
2/14 A kérdező kommentje:
kicsit megnyugodtam :)
csak nekem valahogy nem tetszik a mérete...de ha normális akkor jó :)
és nem lesz baja a fiúnak ha lefekszek velem (ezt úgy értem, h fogja e élvezni ennek ellenére)...???
2012. máj. 18. 13:25
3/14 W. Tamás válasza:
Nem baj, ha ekkora, mert úgy tudom, a hüvelybemenet normál esetben képes alkalmazkodni a péniszhez, de ez majd az adott partner méreteitől és igényeitől is függhet. Érdemes elmenni nőgyógyászhoz, ha probléma lesz ebből.
4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm....kezdem jobban érezni magam :)
remélem,h tényleg jó lesz így is :)
2012. máj. 18. 13:44
5/14 anonim válasza:
Nyilván nem cerkaméret alapján választasz magadnak partnert. Ha mégis zavarna a méretbeni probléma benneteket, közösen megtalálhatjátok a módját a viszonzott örömnyújtásnak. Egyáltalán nem kirívó a méreted, fogadd el ahogyan a barátod is, sok örömötök lesz benne.
6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :))
2012. máj. 18. 13:51
7/14 anonim válasza:
3 ujjad,az kb fele oly vastag mint pl az én farkam..ugyh ne aggódj.. ;) 33f
8/14 anonim válasza:
ez egyénfüggő valaki szűk valaki nem
legalább nem fog fájni az első:D
9/14 anonim válasza:
Egy fiatal szűz lány tett fel egy értelmes, számára fontos és kényes kérdést, szeretne megnyugodni hogy a partnere nem fog csalódni benne. Miért kell dúrván beszólni és olyan válaszokat adni, amivel magatokat járatjátok le?
A válaszom: Légy nyugodt és ürülj hogy ilyen vagy, használjátok egészséggel!!
10/14 anonim válasza:
hát az biztos hogy a szűk punci jobb, de azért én beletenném a nagyba is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!